Πόσο εύκολη η αντικατάσταση του Spacey στο All the Money in the World;

Πόσο εύκολη η αντικατάσταση του Spacey στο All the Money in the World;

Το ντόμινο σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης έπληξε και την καριέρα του Kevin Spacey.

 

Μετά το House of Cards ο Kevin Spacey παίρνει πόδι και από το All the Money in the World του Ridley Scott και ο Christopher Plummer έρχεται να τον αντικαταστήσει.

 

Το πρόβλημα εδώ όμως είναι πως ο Spacey έχει ήδη γυρίσει τις σκηνές του και η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Δεκέμβρη. Φέτος!

 

Ναι, τον λίγο καιρό που απομένει για τα επαναληπτικά γυρίσματα όλων των σκηνών του Spacey με τον Plummer ο Ridley Scott επιμένει στην κυκλοφορία της ταινίας σε ένα μήνα και κάτι μέρες.

 

Και στην ατυχία του στάθηκε τυχερός που ο Kevin Spacey (αν και αναμενόταν να κλέψει τη παράσταση με μια ερμηνεία που δεν θα δούμε ποτέ) δεν είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας. Η δουλειά του στο φιλμ πήρε κράτησε δύο εβδομάδες και δεδομένου ότι ο Plummer είναι πιο κοντά στην ηλικία του J. Paul Getty δεν θα χρειαστεί τον ίδιο χρόνο στο μακιγιάζ όσο ο Spacey.

 

Το γεγονός παραμένει όμως ότι δεν μένει πολύς χρόνος και μια ταινία δεν είναι μόνο τα γυρίσματα αλλά και όλη η δουλειά που γίνεται μετά για να πάρει τη τελική της μορφή.

 

Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρουν τελικά Ridley Scott και Christopher Plummer να σώσουν το άτυχο φιλμ.

 

Προς το παρόν δείτε το trailer της ταινίας με τον Kevin Spacey που δεν θα δείτε ποτέ στο σινεμά.