Τι θα δούμε από 5/7/2018 στο σινεμά;

Ο Paul Rudd κάνει αποκαλύψεις σε απόσπασμα του Ant-Man and the Wasp

Μικροσκοπικοί υπερήρωες και άλλες ταινίες από σήμερα στα σινεμά.

 

Μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι και το «Ant-Man and the Wasp» έρχεται να μας φτιάξει τη διάθεση με δράση και χιούμορ. Μια περιπέτεια που δείχνει αρκετά παλαιάς σχολής, με έμφαση να δίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στο χιούμορ. Η νέα περιπέτεια του Ant-Man φέρνει στο πλευρό του και τη Wasp της Evangeline Lilly, αλλά μας συστήνει και την πρώτη Wasp που ενσαρκώνει η υπέροχη Michelle Pfeiffer. Πάντως το δυνατό χαρτί στο κομμάτι χιούμορ είναι για ακόμα μια φορά ο Michael Pena. Εν τέλει, βέβαια, το φιλμ δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο από ένα ευχάριστο δίωρο, σίγουρα όμως θα το διασκεδάσετε.

 

Στο «The Mercy» η αποτυχημένη προσπάθεια του ιστιοπλόου Donald Crowhurst να κερδίσει την ρεγκάτα Χρυσή Σφαίρα του1968 καταλήγει με σκανδαλώδη τρόπο να ταξιδεύει μόνος ανά τον κόσμο μέσω θαλάσσης.

 

Στο «The Summit» ο πρόεδρος της Αργεντινής βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στην πολιτική και την προσωπική του ζωή κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο στην καρδιά των Άνδεων όπου και θα οριστικοποιηθούν περιφερειακές στρατηγικές, γεωπολιτικές συμμαχίες και το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης του πετρελαίου της Λατινικής Αμερικής.

 

Στο «Secuestro» η Πατρίτσια ντε Λούκας, μία κορυφαία δικηγόρος, βλέπει τη ζωή της να μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν ο κωφάλαλος γιος της Βίκτορ εξαφανίζεται από το σχολείο χωρίς κανένα ίχνος. Λίγες ώρες μετά, το παιδί εμφανίζεται γεμάτο μώλωπες και καταϊδρωμένο, ισχυριζόμενο πως το απήγαγε ένας άντρας, από τα χέρια του οποίου κατάφερε να δραπετεύσει. Η αστυνομία κινητοποιείται και αφού δείξει φωτογραφίες υπόπτων στον μικρό Βίκτορ, ο κύριος ύποπτος συλλαμβάνεται. Ωστόσο, τα αποδεικτικά στοιχεία δεν είναι ακλόνητα και ο υποτιθέμενος απαγωγέας αφήνεται ελεύθερος από την αστυνομία.

 

Τέλος, στο «Le sens de la fête» ο Μαξ ασχολείται με την τροφοδοσία εδώ και 30 χρόνια. Έχει οργανώσει εκατοντάδες πάρτι στη ζωή του. Σήμερα, έχει αναλάβει έναν πανέμορφο γάμο, ακόμη έναν, σε ένα κάστρο του 17ου αιώνα, όπου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του ο Πιέρ και η Ελένα. Ως συνήθως, ο Μαξ έχει συντονίσει τα πάντα: Έχει προσλάβει μία στρατιά σερβιτόρων και σεφ, έχει προτείνει φωτογράφο στο ζευγάρι, έχει κλείσει την ορχήστρα, έχει κανονίσει τον ανθοστολισμό. Με λίγα λόγια, υπάρχουν όλα τα συστατικά για να είναι επιτυχημένο το μυστήριο…

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ημέρες και ώρες προβολών κάντε κλικ ΕΔΩ.