HomeFREEΝέα Μοντέρνα Ανδρικά T-shirt | Πως να τα διαλέξετε

Νέα Μοντέρνα Ανδρικά T-shirt | Πως να τα διαλέξετε

Το ανδρικό στυλ ντυσίματος την άνοιξη και το καλοκαίρι προϋποθέτει κοντομάνικο μπλουζάκι για όλες τις ώρες τις ημέρας. Τα ανδρικά t-shirt φοριούνται καθημερινά και συνδυάζονται πολύ εύκολα με οποιοδήποτε ρούχα. Σχεδόν όλοι οι άνδρες έχουν δεκάδες t-shirt ανδρικά στην ντουλάπα του σε διάφορα χρώματα.

Μια ιδανική επιλογή για ανδρικά t-shirt είναι να επισκεφτείτε το lovacoco.com, ένα ηλεκτρονικό e-shop, το οποίο έχει αφθονία ρούχων, όπως μονόχρωμα t-shirt, με σχέδια και διάφορα χρώματα. Η τιμή τους κυμαίνεται στα 10 με 15 ευρώ και η ποικιλία τους είναι πολύ μεγάλη. Υπάρχουν κοντομάνικα σε διάφορα σχέδια και prints, για να μπορέσει να βρε ο καθένας το δικό του στυλ.

Για φέτος, αναζητήστε t-shirt με έξυπνες στάμπες, τα οποία περιέχουν ένα μήνυμα. Η ιδέα είναι φρέσκια και αποτελεσματική όταν είναι μαζί και δένει πολύ όμορφα σε μια παρέα.

Παρακάτω θα δούμε μερικές από τις προτάσεις που έχουμε για κοντομάνικα μπλουζάκια για φέτος:

Μονόχρωμα Σπορ Μπλουζάκια

pastedGraphic.png

Είναι μια πολύ απλή επιλογή και η εύκολη λύση για ένα καθημερινό outfit. Συνδυάζεται πολύ εύκολα με φόρμα, με τζιν ή με ένα πιο καλό παντελόνι, όπως chinos. Μπορείτε να φορέσετε κανονικά παπούτσια ή sneakers για κάτι πιο χαλαρό. Αυτά τα κοντομάνικα υπάρχουν σε αφθονία και είναι πάντα διαθέσιμα σε πολλά χρώματα.

Κοντομάνικο με Σλόγκαν/Στάμπες

pastedGraphic_1.png

Ιδιαίτερα κοντομάνικα, τα οποία έχουν συνήθως ένα print ή στάμπα. Αυτά συνήθως τα κοντομάνικα τραβάνε τα βλέμματα και αν συνδυαστεί σωστά, θα έχετε ένα πολύ ωραίο και έξυπνο στυλ. Δοκιμάστε να φορέσετε τέτοια t-shirt με τζιν ή παντελόνια τζιν, κατά προτίμηση σε σκουρόχρωμη απόχρωμη απόχρωση μαζί με sneakers ανοιχτόχρωμα.

Κοντομάνικο με V-Neck και Γιακά

pastedGraphic_2.png

Μια πολύ καλή επιλογή για όλους τους άντρες που θέλουν να αναδείξουν το στυλ τους. V-Neck με γιακά, το οποίο προσδίδει ένα κομψό στυλ σε όσους το φοράνε. Αυτά τα μπλουζάκια θα αναδείξουν το στήθος σας όπως και στα μανίκια θα αναδείξουν τα γυμνασμένα σας μπράτσα. Μπορείτε να φορέσετε με σκουρόχρωμο παντελόνι και sneakers.

Ριγέ Κοντομάνικο

pastedGraphic_3.png

Τα ριγέ κοντομάνικα μπλουζάκια ήταν πάντα η κλασσική επιλογή για πολλούς άντρες. Τα προτιμάνε πολλοί άντρες στα καθημερινά τους outfit. Μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους και με πολλά ρούχα.

Κοντομάνικο με Χρωματιστά Σχέδια

pastedGraphic_4.png

Για πιο ιδιαίτερες και χαλαρές εμφανίσεις μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε μπλουζάκια με διάφορα χρωματιστά σχέδια. Τέτοια μπλουζάκια είναι χαρούμενο και προσδίδουν ένα διαφορετικό ύφος όταν τα φοράτε.

Για περισσότερα κοντομάνικα μπλουζάκια και άλλα ανδρικά ρούχα, μπορείτε πάντα να επισκεφτείτε το lovacoco.com.

Διαβαστε επισης

loading...