HomeFREEΠως να βελτιώσετε το παιχνίδι σας στο στοίχημα: συμβουλές για να αυξήσετε...

Πως να βελτιώσετε το παιχνίδι σας στο στοίχημα: συμβουλές για να αυξήσετε τις πιθανότητες για κέρδος

Ο κόσμος του στοιχήματος μεγαλώνει καθώς όλο και περισσότεροι παίκτες αρχίζουν να πειραματίζονται με το στοίχημα και τελικά το βρίσκουν πραγματικά ελκυστικό και διασκεδαστικό. Σύντομα όμως οι αρχάριοι συνειδητοποιούν ότι η νίκη δεν είναι κάτι εύκολο. Το να νικήσεις τις ελληνικές στοιχηματικές είναι δύσκολο και συχνά ακατόρθωτο σε βάθος χρόνου.

Ενώ οι παίκτες μπορεί περιστασιακά να έχουν νίκες και κέρδη, αυτό που απαιτείται είναι κάτι πολύ παραπάνω από το να δοκιμάζουν απλά την τύχη τους ή να βασίζονται στο προαίσθημα τους στο στοίχημα. Στην πραγματικότητα, χρειάζεται επίσης πολύ περισσότερα από το να διαβάζουν πολύ και να αναλύουν τις δυναμικές ενός ματς, προτού ποντάρουν σε μια αγορά που προσφέρουν οι εταιρείες.

Οι κορυφαίοι παίκτες καταφέρνουν να κερδίζουν και να είναι επιτυχημένοι κάνοντας περισσότερα από αυτά που τους λένε τα “εγχειρίδια”. Διακρίνονται στο στοίχημα επειδή έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μόνοι τους σε αυτό το πράγμα και δεν πολεμούν το ίδιο το άθλημα.

Υπάρχει και η άλλη πλευρά – οι μπουκ – οι οποίοι προσπαθούν διαρκώς να κερδίσουν, και αν οι παίκτες δεν κάνουν κάτι για να βελτιώσουν τη θέση τους έναντι των μπουκ, δεν έχουν πολλές πιθανότητες να εξελίξουν το παιχνίδι τους σε κερδοφόρο.

Ουσιαστικά, οι παίκτες ποντάρουν απέναντι στους μπουκ. Κάθε φορά που τοποθετούν ένα στοίχημα σε μια συγκεκριμένη αγορά, προσπαθούν να κερδίσουν την εταιρεία. Δεδομένου ότι ο μπουκ είναι αυτός που καθορίζει τις γραμμές στοιχημάτων, τις αποδόσεις και όλα όσα έχουν να κάνουν με το στοίχημα, ακόμη και τα όρια, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι οι παίκτες θα πρέπει ιδανικά να επικεντρωθούν στην ελαχιστοποίηση του πλεονεκτήματος των στοιχηματικών εταιρειών.

Αυτό είναι όμως κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Άρα οι παίκτες πρέπει να επικεντρωθούν στο να μεγιστοποιήσουν τα δικά τους πιθανά κέρδη.

Πώς γίνεται αυτό;

Λοιπόν, αν θέλετε να γίνετε περισσότερο σαν τους επαγγελματίες παίκτες και να αυξήσετε τις πιθανότητες να νικήσετε τους μπουκ, χωρίς να βασίζεστε μόνο σε προσφορές και μπόνους, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω δύο συμβουλές.

1. Να ψάχνετε ΠΑΝΤΑ για καλύτερες τιμές

Με το ίντερνετ να κάνει τα πράγματα πραγματικά εύκολα και με όλες τις πληροφορίες ακριβώς μπροστά σας, με το πάτημα ενός κουμπιού ή το άγγιγμα μιας οθόνης, είναι τεράστιο λάθος να αφήσετε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να “ψωνίσετε” καλύτερες τιμές.

Η σύγκριση τιμών και αποδόσεων ή ακόμα και αγορών μπορεί να γίνει άμεσα, χωρίς κόστος και με ελάχιστο χρόνο. Οι παίκτες δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να ΜΗΝ ψάχνουν για καλύτερες τιμές.

Κάποτε ήταν πραγματικά δύσκολο και χρονοβόρο να περιηγηθεί κανείς στις διάφορες στοιχηματικές για να συγκρίνει τιμές. Τώρα όμως αυτό είναι πιο έυκολο και προσιτό από ποτέ. Μάλιστα υπάρχουν εφαρμογές και ιστότοποι που το κάνουν αυτό για εσάς άμεσα, οπότε δεν χρειάζεται καν να πηγαίνετε κάθε φορά στις σελίδες των στοιχηματικών.

Με το line shopping μπορείτε να βρείτε μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους, χαμηλότερο vig, καλύτερες αποδόσεις που αντικατοπτρίζουν καλύτερα το τι πιστεύετε εσείς για έναν αγώνα και τελικά μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα την αγορά και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και κινείται.

Με το ψάξιμο είναι πιο πιθανό να βρείτε αποδόσεις που σας προσφέρουν υψηλότερα περιθώρια κέρδους και έχουν χαμηλότερο vig. Σε συνδυασμό αυτά τα δύο, σας δίνουν μεγαλύτερες δυνατότητες κέρδους. Αν βρείτε καλύτερες αποδόσεις, τότε η νίκη γίνεται μεγαλύτερη. Εάν βρείτε χαμηλότερο vig, και πάλι το κέρδος είναι μεγαλύτερο, αλλά και η ζημία είναι επίσης μικρότερη – σε περίπτωση που χάσετε το στοίχημα στο τέλος.

2. Να είστε προσεκτικοί με τα παρολί

Τα στοιχήματα παρολί φαίνεται να είναι πολύ ελκυστικά για τους παίκτες του στοιχήματος, ειδικά όταν έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν πολλά διαφορετικά στοιχήματα και με αυτόν τον τρόπο να εκτοξεύσουν στα ύψη το πιθανό κέρδος σε περίπτωση που κερδίσουν. Αλλά τα παρολί είναι επίσης πολύ επικίνδυνα, πράγμα που σημαίνει ότι από τη μία υπόσχονται να αποδώσουν πολλά, από την άλλη έχουν πολύ μεγάλη πιθανότητα να χάσουν.

Για πολλούς παίκτες ο κίνδυνος στο στοίχημα δεν εξαλείφεται με την αποφυγή ορισμένων πονταρισμάτων. Πιστεύουν ότι αν κάποιος αποφασίσει να στοιχηματίσει, θα πρέπει να αποδεχτεί τους κινδύνους και έτσι δε χρειάζεται να αποφύγει στοιχήματα που ενδεχομένως να του αποδώσουν πολλά.

Αλλά για τους πιο έμπειρους παίκτες, τα στοιχήματα παρολίσπάνια βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεών τους. Ειδικά τα bet builder, όπου τα κέρδη του μπουκ μπορούν να αυξηθούν κατακόρυφα και όπου οι πιθανότητες των παικτών να νικήσουν είναι μειωμένες – τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις.

Αυτά τα στοιχήματα έχουν υψηλές αποδόσεις, αλλά είναι τόσο δύσκολο να κερδίσετε, που μερικές φορές είναι σαν να πετάτε τα χρήματά σας. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να έχουν θέση στο παιχνίδι κάποιου μόνο όταν υπάρχουν επιλογές με λιγότερο ρίσκο, αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια.

Τα στοιχήματα παρολί λέγεται ότι αποφέρουν το μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους για τους μπουκ. Έτσι, εκτός αν έχετε κάποιο σημαντικό πλεονέκτημα, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτά.

Διαβαστε επισης

loading...