HomeFREEΤι είναι το Downstreak και πώς επηρεάζει το παιχνίδι σας στο Myempire

Τι είναι το Downstreak και πώς επηρεάζει το παιχνίδι σας στο Myempire

Όταν μιλάμε για το καλειδοσκόπιο των γεγονότων στο πόκερ, είναι απαραίτητο να δώσουμε προσοχή όχι μόνο στις εορταστικές στιγμές και τα θετικά συναισθήματα, αλλά και στις ήττες, που συνοδεύονται από αρνητικές εμπειρίες. Ούτε ένας επίμονος επαγγελματίας ή παθιασμένος ερασιτέχνης στο https://myempires.gr δεν θα είχε αποφύγει στην πρακτική του μια σειρά από φωτεινές αλλά και σκοτεινές σελίδες σε αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι καρτών που αγαπάει κάθε λάτρης του Myempire.

Ένα downstreak είναι μια μακροχρόνια σειρά από ήττες που συνοδεύουν έναν παίκτη. Σε αντίθεση με την κατάσταση tilt, ο συμμετέχων τηρεί τη στρατηγική του και αποφεύγει βιαστικές ενέργειες. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από δυσμενείς συνθήκες και έλλειψη τύχης για όσους αποφασίζουν να παίξουν στο Myempire.

Επίδραση ενός Downstreak στο παιχνίδι

 

Το downstreak επηρεάζει αρνητικά τον παίκτη, οδηγώντας σε μείωση του bankroll, δηλαδή σε οικονομικές απώλειες.

Κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου ανεπιτυχούς σερί, ο παίκτης μπορεί να χάσει σημαντικό μέρος του bankroll του.

Η απώλεια δεν είναι ο μόνος κίνδυνος που συνοδεύει ένα downstreak. Ένα παρατεταμένο σερί κακοτυχίας μπορεί να οδηγήσει σε tilt και να ωθήσει σε απερίσκεπτη συμπεριφορά. Ένα παράδειγμα είναι να παίζετε με άχρηστα χέρια, να αγνοείτε τα check-raises των αντιπάλων και να αποφασίζετε να κάνετε all-in με αδύναμα φύλλα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω απώλειες και επιδείνωση της συναισθηματικής κατάστασης του παίκτη. Επιπλέον, ένα downstreak συμβάλλει στην έλλειψη αυτοπεποίθησης, η οποία, με τη σειρά της, επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα του παιχνιδιού του παίκτη πόκερ στο μέλλον.

Κύρια σημάδια ενός Downstreak στο πόκερ

Δεν είναι εύκολο να εντοπίσεις τους πρώτους προάγγελους ενός downstreak στο πόκερ. Η τύχη εγκαταλείπει τον παίκτη, ενώ όλες οι ατυχίες συμβαίνουν κατά τη διάρκεια μιας στρατηγικά και μαθηματικά ορθής συνεδρίας. Για παράδειγμα, ένας παίκτης πόκερ έχει 95% πιθανότητες στο flop, αλλά όταν εμφανίζονται δύο άσσοι στο ταμπλό, ξαφνικά αντιμετωπίζει ένα έτοιμο φλος ή, αντίθετα, απώλειες λόγω ενός ανώτερου τρίτου. Επιπλέον, όσοι προτιμούν το λογισμικό πόκερ μπορούν να υπολογίσουν το downstreak από την πτώση του εισοδήματος πριν από το flop, τη μείωση των επιτυχημένων αποτελεσμάτων στο showdown και την απώλεια ενός ορατού flop. Ορισμένοι εξηγούν το downstreak ως μοιραία αποτυχία, τιμωρία ή άλλους παράλογους λόγους. Ενώ στην πραγματικότητα, ο ένοχος είναι η διακύμανση στο πόκερ, η οποία καθορίζει τόσο τα επιτυχημένα όσο και τα ανεπιτυχή σερί.

Διάρκεια ενός Downstreak

Το ερώτημα της διάρκειας του downstreak απασχολεί κάθε παίκτη που βρίσκεται σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Δυστυχώς, ο παίκτης δεν θα είναι σε θέση να πει πότε ακριβώς θα τελειώσει αυτό το ανεπιτυχές σερί και πότε ο συμμετέχων θα είναι και πάλι τυχερός. Μερικές φορές διαρκεί μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες, αλλά μπορεί επίσης να διαρκέσει και μήνες. Η έξοδος από αυτήν συμβαίνει εξίσου ανεπαίσθητα με την είσοδο.

Πώς να ξεπεράσετε ένα Downstreak στο πόκερ

Είναι αδύνατο να προβλέψετε πόσο θα διαρκέσει το σερί ήττας. Ωστόσο, ορισμένες συστάσεις μπορούν να βοηθήσουν κάθε μέλος του Myempire, αν όχι να μειώσει το σερί αποτυχίας, τουλάχιστον να το περιορίσει και να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες:

 

  • Μην προσπαθείτε να ανακάμψετε μεταβαίνοντας σε υψηλότερα όρια. Αυτό δεν δίνει ποτέ τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
  • Να είστε ευέλικτοι κατά την επιλογή των ορίων. Η προσαρμογή της στρατηγικής σας ώστε να παίζετε πιο επιθετικά στα τρέχοντα όρια ή η προσωρινή μείωση των πονταρισμάτων σας μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη σταθερότητα.
  • Αποφύγετε το tilt και αποτρέψτε λανθασμένες ενέργειες.
  • Αρνηθείτε να παίζετε σε αρνητική συναισθηματική κατάσταση και με σαφή φόβο για νέες αποτυχίες.
  • Συνεχίστε τις συνεδρίες σας στο Myempire στη συνήθη λειτουργία, αναλύστε τα λάθη και μην αλλάζετε την τακτική σας.
  • Τερματίστε το παιχνίδι μετά από επώδυνες απώλειες, ώστε να μην πέσετε σε tilt. Αργά ή γρήγορα, το downstreak θα τελειώσει.

 

Το κυριότερο είναι να περάσετε το σερί απωλειών με αξιοπρέπεια και να διατηρήσετε το bankroll.

 

Διαβαστε επισης

loading...