HomeFREEΤι θα έπρεπε να αποκτήσετε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων

Τι θα έπρεπε να αποκτήσετε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων

Τα πάρτι διακοπών είναι ο χρόνος σας για να νιώσει, οπότε μην εγκαταστήσετε για μια ματιά που είναι λιγότερο από θεαματική. απολαύστε αυτά τα γυναίκεια ρούχα που θα σας καλυψουν για κάθε ιδιαίτερη περίσταση αυτό το χειμώνα, είτε παρακολουθείτε ένα βραδινό χριστουγεννιάτικο δείπνο, ένα πάρτυ γραφείου ή μια παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Φόρεμα

pastedGraphic.png

Ποτέ δεν μπορεί να πάει στραβά με ένα μικρό μαύρο φόρεμα. Αυτό το αποκλειστικό Bloomingdales έχει μια μπροστινή λεπτομέρεια περιστροφής που προσθέτει διάσταση σε μια κατά τα άλλα βασική θήκη. Κρατήστε το απλό με ένα ζευγάρι μαύρα τακούνια που θα βρεις στο rovo.gr

Μπότες

Ο κρύος καιρός ζητά μπότες! Το τέλειο σύνθετο κομψό και άνετο, θα είστε σε θέση να παραμείνετε στα πόδια σας και να ζεσταίνετε σε αυτά. Συζητάμε στο σημείο τιμών; “Οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι πάντοτε σε στυλ, έτσι μπορείτε να αισθάνεστε καλά για να επενδύσετε σε αυτό το διαχρονικό ζευγάρι”, λέει ο Roe. Έχουν μόλις φτέρνα για να είναι κατάλληλη νύχτα, αλλά είναι αρκετά άνετα για να φορέσει με τζιν και ένα περιστασιακό πουλόβερ για σας

pastedGraphic_1.png

Πουλόβερ

Το κίτρινο είναι μια must-have απόχρωση, πάρτε έτσι ένα πουλόβερ σε εκείνη τη σκιά για να αποδείξει πραγματικά το στυλ σας. Αυτός έχει ραφές pointelle για να προσθέσει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες – ζευγάρι με σκοτεινό πλύσιμο ή μαύρα τζιν, loafers, και χοντρά χάλκινα σκουλαρίκια κέλυφος χελώνα για μια πιο κατάλληλη για το γραφείο εμφάνιση.

Παλτό

Λόγω των ουδέτερων αποχρώσεων του, αυτό το μπεζ παλτό μπορεί φορεθεί με κάθε πιθανό συνδυασμό για να φανεί καλό ενώ παραμένει ζεστό. Στυλ πάνω από τα κομψά παντελόνια με φαρδιά πόδια ή τα αγαπημένα σας.

pastedGraphic_2.png

Τζιν

Μπορείτε να το κρατήσετε περιστασιακά με τζιν, αλλά ακουμπήστε προς μια σκοτεινή πλύση χωρίς σχίσεις. “Κάθε κορίτσι χρειάζεται το τέλειο ζευγάρι κοκαλιάρικα τζιν, και αυτά τα ψηλοτάβανα είναι βέβαιο ότι θα είναι παγκοσμίως κολακευτικά. Φορέστε τα στο πάρτι εργασίας σας με μπλούζα flirty, δερμάτινο μπουφάν και ψηλά τακούνια.

Κοκτέιλ φόρεμα

Δεν υπάρχει τίποτα που κραυγές, “Happy Holidays!” μοιάζει με αυτό το σμαραγδένιο κοκτέιλ φόρεμα με παιχνιδιάρικες βολάν.

pastedGraphic_3.png

Διαβαστε επισης

loading...