Κάνε μια διαδρομή και ανακάλυψε ξανά την Αθήνα!

Κάνε μια διαδρομή και ανακάλυψε ξανά την Αθήνα!

Η φυγή από το τσιμέντο, το γκρι χρώμα και την ένταση ήταν και ο σκοπός της συνεργασίας του γνωστού Αθηναίου καλλιτέχνη, Dreayk The Pirate με την εφαρμογή κλήσης ταξί Beat.

 

Το Beat είναι κομμάτι της πόλης και της καθημερινής ζωής των ανθρώπων της. Αυτήν την περίοδο ξεκινάμε συνέργειες, προκειμένου να εμπλακούμε σε δράσεις για την Αθήνα. Η Αθήνα αλλάζει συνεχώς και χρειάζεται συλλογική φροντίδα και συμμετοχή από όλους για να αναβαθμιστεί.

 

Σε σχετική έρευνα, το 57.5% των Αθηναίων ανέφεραν ότι θέλουν λιγότερη ρύπανση στους τοίχους του εμπορικού τριγώνου και περισσότερα έργα τέχνης. Το Τρίγωνο έχει παράλληλα εμπορικά καταστήματα, πολλά από τα οποία κατεβάζουν τα ρολά τους από το μεσημέρι και μετά. Τα ρολά αυτών των καταστημάτων μπορούν να αποτελέσουν καμβάδες για εικαστικά έργα.

 

Με αυτή τη σκέψη, αποφασίσαμε να αναλάβουμε δράση και να προχωρήσουμε σε εικαστικές παρεμβάσεις για την ανάπλαση των οδών Πολυκλείτου και Βλαχάβα.

 

 

beat_dreyk3.jpg

 

Σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, προσκαλέσαμε τον Dreyk the Pirate ώστε να μας βοηθήσει να αφήσουμε το δικό μας αποτύπωμα στο κέντρο της πόλης, ομορφαίνοντας παράλληλα μικρές γωνιές της.

 

Ο Dreyk the Pirate ανέλαβε να δημιουργήσει για εμάς εικαστικά έργα πάνω σε δύο ρολά καταστημάτων. Από δω και στο εξής, οι χαρακτηριστικές του φιγούρες, μπλέκουν με την οπτική γλώσσα του Beat για να δημιουργήσουν πολύχρωμες παραστάσεις με φόντο την Ακρόπολη.

 

Δες στο βίντεο τον Dreyk the Pirate εν δράσει και διάβασε παρακάτω μια μίνι συνέντευξή του! Κι όταν έχεις χρόνο, κάνε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης κι ανακάλυψε περισσότερα.