Την εβδομάδα 3 με 7 Μαρτίου, το «Κάτι Ψήνεται» ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με τον Σωτήρη, τη Σοφία, τον Παναγιώτη, την Αλεξία και την Γιάννα.
Την Δευτέρα 3 Μαρτίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει o Σωτήρης. Αν και δεν δηλώνει έμπειρος μάγειρας, ελπίζει πως θα καταφέρει να ευχαριστήσει τους καλεσμένους του στο πρώτο δείπνο. Πόσο μαγικό μπορεί να είναι ένα μανιτάρι; Ποια είναι η «αδυναμία του επαναστάτη Ζαπάτα»;
Το Σοκ της Φαίης Μαυραγάνη όταν έμεινε χωρίς δουλειά…Tι της ήρθε να κάνει;
Την Τρίτη 4 Μαρτίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Σοφία. Η Σοφία αν και ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα δεν πτοείται και βάζει τα δυνατά της για να ικανοποιήσει τους τέσσερις καλεσμένους της. Πόσο μεθυσμένη μπορεί να είναι οι ένοικοι μιας «φάρμας» και πως μπορεί να είναι ένας «ονειρεμένος λαχανόκηπος»;
Την Τετάρτη 5 Μαρτίου στην κουζίνα μπαίνει ο Παναγιώτης. Ο Παναγιώτης που γνωρίζει τα πάντα για τους κινητήρες των αυτοκινήτων, πρέπει να αποδείξει ότι γνωρίζει και όλα τα μυστικά της κουζίνας. Τι είναι η «Πλατίκα Αετού»; Πως ετοιμάζεται σωστά μια «κοτολέτα» και τι είναι τα «ποπελίνια»;
Την Πέμπτη 6 Μαρτίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Αλεξία. Η Αλεξία, η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στην πόλη του Φωτός, το Παρίσι ρίχνεται με πάθος στην ετοιμασία των πιάτων της. Πόσοι και ποιοι το «προτιμούν καυτό»; Πόσο τρυφερό θα είναι το «ροζ βελούδο» και πόσο όμορφη μπορεί να είναι «μια νύχτα στο Παρίσι»;
Την Παρασκευή 6 Μαρτίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Γιάννα. Η ταχύτατη και …υπερηχητική Γιάννα θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή. Τι γεύση θα έχει η «τουτάρτα» και τι είναι το «μπρεζέ»; Τρώγονται οι παράξενοι «μαθηματικοί τύποι» ή αποδεικνύονται δύσκολες γευστικές εξισώσεις;