Chefs, άνθρωποι από το χώρο της γαστρονομίας και λάτρεις του καλού φαγητού προτείνουν συνταγές για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για γιορτινές μέρες και ιδιαίτερες περιστάσεις στο «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη από Δευτέρα –Παρασκευή στις 17.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η Ελένη Ψυχούλη στην ανανεωμένη της κουζίνα μαγειρεύει με τους καλεσμένους της συνταγές για όλες τις κουζίνες με προσιτά υλικά, πρωτότυπους συνδυασμούς, εύκολες τεχνικές, νοστιμιά και πρωτοτυπία. Οι στήλες της κάθε ημέρας αλλάζουν!
Tη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου η Ελένη μαγειρεύει παρέα με την Ιωάννα Σταμούλου και τον Ανδρέα Λαγό! Φτιάχνουν το κέικ της εβδομάδας με καρύδα και σιρόπι λάιμ, μπάμπιες με κιμά σε έναν νόστιμο συνδυασμό και μια διαφορετική κοτόσουπα με πινελιές ανατολής!
Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου ο Βασίλης Μήλιος φτιάχνει κοτόπουλο γεμιστό με κάστανα και μήλο, φιλέτο τσιπούρας με χόρτα και μια ελληνική σαλάτα με απάκι και λαδοτύρι!
Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στην κουζίνα της Ελένης έρχεται ο Στέλιος Λιακόπουλος από την Θεσσαλονίκη! Μαγειρεύει φιλέτο τσιπούρας με αμύγδαλο και πουρέ, ένα ιδιαίτερο φιλέτο τόνου με πιπεριά και λαχανικά και μια πλούσια μηλόπιτα με τραγανή ζύμη!
Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου μαγειρεύει ο Γιάννης Μάργαρης! Ο σεφ φτιάχνει τις ζακυνθινές φυτούρες, ένα παραδοσιακό γλυκό με σιμιγδάλι, κοτόπουλο τυλιγμένο σε καταϊφι με ιδιαίτερα συνοδευτικά και μια γραβιέρα σαγανάκι με κρούστα ξηρών καρπών!
Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου η Ελένη φιλοξενεί δύο φίλους από την Κρήτη! Ο Χρήστος Λάππας φτιάχνει ένα πρωτότυπο χορτοφαγικό μπέργκερ με πορτομπέλο αντί για ψωμί και λιγκουίνι με εύκολο πέστο ντομάτας! Ο Μπαρίστα Γιώργος Κοταρίνης δίνει δύο ιδέες για να πιούμε τον γαλλικό καφέ στο σπίτι αλλιώς!
Δείτε επίσης: Καλομοίρα και Ελπίδα στον ελληνικό τελικό;