HomeMEDIA«Chef στον αέρα» όλη την εβδομάδα!

«Chef στον αέρα» όλη την εβδομάδα!

Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν πια για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα!

Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα”  καθημερινά  με ανανεωμένη κουζίνα και την Ελένη Ψυχούλη ορεξάτη όσο ποτέ, με τους  καλεσμένους της  να παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.50.

 

Περισσότερες συνταγές, περισσότερες γνώμες, περισσότερη νοστιμιά και δεκάδες ιδέες για την καθημερινή μας μαγειρική.

 

Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις  ή και τέσσερις  συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.

 

Σήμερα μαγειρεύουν συνταγές με παλιά υλικά που ξαναμπαίνουν στην ελληνική κουζίνα: ο Chef Χρυσόστομος Κοντοκώστας χρησιμοποιεί χαρουπάλευρο για να φτιάξει λαχταριστούς μπαμπάδες και μοσχοσίταρο για να αρωματίσει ένα τρυφερό χοιρινό! Η πρότασή του για σαλάτα είναι μια πρωτότυπη εκδοχή της πολίτικης!

 

Την Τρίτη  μαγειρεύουν με έμπνευση από την Ισπανία: ο Chef Δημήτρης Κοντόπουλος φτιάχνει αβγό ποσέ με προσούτο και κρέμα λαχανικών και σαλάτα με κρέμα παρμεζάνας και μαριναρισμένα ψάρια. Ο Ανδρέας Λαγός φτιάχνει σοκολατένια τσούρος -ένα ισπανικό γλύκισμα- και τα συνοδεύει με σάλτσα καφέ.

 

Την Τετάρτη φτιάχνουν γλυκά με εσπεριδοειδή! Η Μαργαρίτα Πασχάλη με τους δύο συνεργάτες της δείχνουν τη συνταγή για ένα κέικ εσπεριδοειδών με εύκολο γλάσο και αφράτα πορτοκαλένια μπισκότα, ιδανικά για σερβίρισμα με παγωτό! Η Ελένη μαγειρεύει στην παρέα πουγκάκια με κεφτεδάκια, ντομάτα και φέτα!

 

Την Πέμπτη  φτιάχνουν θαλασσινά σε πρωτότυπες συνταγές: οι Chef Ανδρέας Λαγός και Γιώργος Μανούσος φτιάχνουν κριθαρότο με καλαμάρι, μια χορταστική ρεβιθάδα με γαρίδες και σπαγγέτι με μελιτζάνα και κολοκυθάκι!

 

Την Παρασκευή  φτιάχνουν συνταγές από το βουνό και τη θάλασσα με δύο καλεσμένους από το Πήλιο: ο Γιάννης Ντόβας ετοιμάζει γαύρο λεμονάτο στο τηγάνι και η Μαρία Στάμου, από τον γυναικείο Συνεταιρισμό Ζαγοράς, φτιάχνει εύκολα μηλοπιτάκια. Ο Ανδρέας Λαγός προτείνει μια νηστίσιμη, πεντανόστιμη συνταγή με χόρτα γιαχνί σε σάλτσα ταραμά!

 

Διαβαστε επισης

loading...