Chefs, άνθρωποι από το χώρο της γαστρονομίας και λάτρεις του καλού φαγητού προτείνουν συνταγές για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για γιορτινές μέρες και ιδιαίτερες περιστάσεις στο «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη από Δευτέρα –Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ποιος κερδίζει, τι αλλάζει, ποιος βουλιάζει;
Η Ελένη Ψυχούλη στην ανανεωμένη της κουζίνα μαγειρεύει με τους καλεσμένους της συνταγές για όλες τις κουζίνες με προσιτά υλικά, πρωτότυπους συνδυασμούς, εύκολες τεχνικές, νοστιμιά και πρωτοτυπία. Οι στήλες της κάθε ημέρας αλλάζουν!
Tη Δευτέρα 7 Απριλίου μαγειρεύουν ο Ανδρέας Λαγός και ο ειδικός στο ψάρι Βασίλης Σικαλιάς. Ο Ανδρέας φτιάχνει μια πρωτότυπη σαλάτα με εσπεριδοειδή και μανούρι και το κέικ της εβδομάδας με λεμόνι και λάιμ. Ο Βασίλης μαγειρεύει φιλέτο γλώσσας με πατάτες και γαρνιτούρα ντοματοσαλάτας.
Την Τρίτη 8 Απριλίου η Ελένη μαγειρεύει παρέα με τους συνεργάτες της Δέσποινα και Γιάννη. Ο Γιάννης φτιάχνει μια εύκολη τούρτα με καραμέλα, σοκολάτα και φουντούκι και η Δέσποινα μαγειρεύει μακαρονάδα με σαλάμι σκορδάτο και κοτόπουλο με πορτοκάλι και κόλιανδρο.
Την Τετάρτη 9 Απριλίου στην κουζίνα της Ελένης έρχεται ο Chef Γιάννης Κιόρογλου. Δείχνει τη συνταγή για την μακαρονάδα με σάλτσα ρατατούιγ, τη σαλάτα Νίκαιας σε μια νόστιμη εκδοχή με μαριναρισμένο τόνο και ο Ανδρέας Λαγός φτιάχνει μια διαφορετική πίτσα με μακαρόνια αντί για ζύμη.
Την Πέμπτη 10 Απριλίου μαγειρεύουν οι Chefs Αλεξάνδρα Τακορίδη και Παναγιώτης Τακορίδης. Φτιάχνουν νηστίσιμη χταποδόπιτα, ψητές γαρίδες με σάλτσα εσπεριδοειδών και μια ζεστή σαλάτα με ψητό καλαμάρι. Ο bartender Κώστας Λιάπης ετοιμάζει ένα κοκτέιλ με κρασί για να συνοδεύσουμε τα νηστίσιμα.
Την Παρασκευή 11 Απριλίου μαγειρεύουν τρεις αγαπημένοι μάγειρες της εκπομπής. Ο Γιώργος Γαβριάς ψήνει ρολό κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες τηγανητές. O Ανδρέας Λαγός φτιάχνει ψωμί με κιτρινόριζα και παντζάρι και η Τασούλα Κουφοπούλου δείχνει μια διαφορετική συνταγή για τα παραδοσιακά κουλουράκια.