Με ένα Κυριακάτικο τραπέζι γεμάτο απίθανες γεύσεις και συγκλονιστικά αρώματα εγκαινιάζει την τρίτη τηλεοπτική σεζόν ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας τις «Γεύσεις στη φύση» την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Δείτε επίσης: Βόλτα Σαββάτου στα αστέρια με την Άση Μπήλιου!
Πλούσιες γεύσεις και πολύτιμες γνώσεις με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα που ανακαλύπτει την αληθινή νοστιμιά της φύσης με διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές που ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο. Αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.
Στο πρώτο επεισόδιο : ο Βαγγέλης Δρίσκας εκπαιδεύει τους φίλους της εκπομπής να μαγειρεύουν σωστά παρουσιάζοντας εύκολες τεχνικές, πολύτιμες συμβουλές και δοκιμασμένες συνταγές.
Δείχνει πώς πετυχαίνει το πιο νόστιμο γεμιστό κοτόπουλο με μανιτάρια και γραβιέρα, πώς να κάνουν τις τέλειες πατάτες φούρνου με τρία μόλις υλικά, δοκιμάζει μια αυθεντική ιταλική συνταγή τορτελίνι με αρακά και προσούτο, ψήνει πράσα στο φούρνο με καπνιστό ζαμπόν και πλούσια κρέμα τυριών και τέλος φτιάχνει σπιτικά χειροποίητα κριτσίνια σε δύο παραλλαγές: με τυριά και μπαχαρικά.
Ένα τριπλό σοκολατένιο κέικ κάνει την ώρα της ζαχαροπλαστικής τριπλά απολαυστική! Τρεις βάσεις αφράτου σοκολατένιου κέικ μπαίνουν ανάμεσα σε τρεις στρώσεις σοκολατένιας γέμισης και συνθέτουν το απόλυτο γλυκό της Κυριακής!