Οι «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο και τον Φώτη Χρυσανθίδη «μπαίνουν» γλυκά στην κουζίνα την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο Στέλιος Παρλιάρος με τον Φώτη Χρυσανθίδη δείχνουν τρόπους για να φτιάξει ο καθένας μόνος του τα βασικά υλικά αγαπημένων γλυκών για μικρούς και μεγάλους.
Δείτε επίσης: Μία επιστροφή που κανείς δεν περιμένει σήμερα στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια!
Σπιτική αμυγδαλόπαστα που αποτελεί τη βάση να δημιουργήσει κάποιος μόνοι του υπέροχα γλυκά. Ο Στέλιος προτείνει ένα υγρό, αρωματικό, σοκολατένιο κέικ με αμυγδαλόπαστα και προτρέπει να αφήσουν όλοι την φαντασία τους να δώσει στο αμύγδαλο τις δημιουργικές διαστάσεις που του ταιριάζουν.
Σπιτική πραλίνα από λαχταριστά καραμελωμένα φουντούκια. Αγαπημένη και απαραίτητη στην ζαχαροπλαστική, θα εμπλουτίσει με αρώματα και εξαιρετικά φίνα γεύση τα γλυκά και τα επιδόρπια που θα προσφέρουν σε οικογένεια και φίλους. Ο Στέλιος με τον Φώτη θα ξεκινήσουν το εύγευστο ταξίδι στον μαγικό κόσμο της καραμέλας με μια απαλή μους πραλίνας.
Και θα συνεχίσουν το ταξίδι με σπιτική σοκολάτα τζιαντούγια. Βήμα -βήμα καθοδηγούν τους τηλεθεατές πως να φτιάξουν πανεύκολα μόνοι τους την αγαπημένη σοκολάτα των μικρών και τη λιγουρευτή λιχουδιά των μεγάλων. Σοκολάτα γάλακτος πλημμυρισμένη με αρώματα φουντουκιού, που μπορούν να την απολαύσουν σε μπάρες ή να την χρησιμοποιήσουν για την παρασκευή γλυκών με μοναδική γεύση, σαν την κρέμα τζιαντούγια που θα φτιάξουν για να εμπνεύσουν την φαντασία τους.