Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα με την Ελένη Ψυχούλη και τους καλεσμένους της παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.50.
Περισσότερες συνταγές, περισσότερες γνώμες, περισσότερη νοστιμιά και δεκάδες ιδέες για την καθημερινή μας μαγειρική.
Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.
Tη Δευτέρα 3 Ιουνίου φτιάχνουn εύκολες συνταγές για κρεμούλες της ανατολής με λίγα υλικά! Ο ζαχαροπλάστης Δημήτρης Λεμοντζόγλου φτιάχνει ένα ρυζόγαλο φούρνου και το παραδοσιακό ‘κεσκιούλ’ με άρωμα καρύδας! Στην στήλη της ημέρας προτείνει έναν πρωτότυπο μπακλαβά με αράπικο φιστίκι!
Την Τρίτη 4 Ιουνίου η μαγείρισσα Μαρία Σαράντη ετοιμάζει νόστιμους μεζέδες! Φτιάχνει μία συνταγή για το τυλιχτό μοσχάρι με μπέικον και μια τυροκαυτερή με πολλά μυστικά υλικά! Στην στήλη της ‘γλυκοθεραπείας’ η Μαρία ετοιμάζει ένα πρωτότυπο γλυκό με γιαούρτι και αποξηραμένα σύκα!
Την Τετάρτη 5 Ιουνίου ο Chef Γιάννης Καλαντζής φτιάχνει συνταγές για το φιλικό τραπέζι! Κοτόπουλο με κρόκο κοζάνης και ρύζι μπασμάτι, ένα λαχταριστό τσιζκέικ με δύο μαρμελάδες και γεμιστά κολοκυθάκια με πλιγούρι και καπνιστό αλλαντικό!
Την Πέμπτη 6 Ιουνίου οι Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος και Βασίλης Kοτσάτος φτιάχνουν γνωστές συνταγές αλλιώς! Δείχνουν τη συνταγή για το κριθαράκι με γεύση γεμιστών, λουκουμάδες με ταλαγάνι και σάλτσα πεπονιού και κριθαράκι με χταπόδι και ελιές!
Την Παρασκευή 7 Ιουνίου ο Ανδρέας Λαγός με την Ελένη παρουσιάζουν πρωτότυπους συνδυασμούς με ψωμί και τυρί! Δείχνουν πως μπορούν να απολαύσουν διαφορετικά τη φέτα, μια εύκολη σάλτσα με ελαιόλαδο για το κουλούρι και το ανθότυρο σε μοναδικό συνδυασμό με σταφύλι και δυόσμο! Η Ελένη ετοιμάζει μια διαφορετική σούπα με φασόλια χάντρες, φέτα και πιπεριές!
Διαβάστε επίσης: Ποιο μεγάλο όνομα βάζει ο ΣΚΑΙ απέναντι από την Μενεγάκη;