Σημερα, η μέρα ξεκινάει για την Νταϊάν με το σιδέρωμα των ρούχων…
Κάνει όμως ένα διάλειμμα για να μαγειρέψει κάτι στα γρήγορα για την οικογένειά της. Γρήγορη κουζίνα για την καταξιωμένη chef σημαίνει: Κοτόπουλο πανέ με αμύγδαλα, ρύζι γιαουρτάβα και σαλάτα με αμύγδαλα και πράσινα μήλα. Μετά την ετοιμασία τριών πλούσιων γευστικά και θρεπτικά πιάτων η Νταϊάν συνεχίζει το σιδέρωμα των ρούχων.
Η μαμά Νταϊάν προσπαθεί να συμμαζέψει την ακαταστασία στο δωμάτιο του γιου της, ενώ ο ίδιος ετοιμάζει στην κουζίνα μια εργασία για το σχολείο του. Βάζει βαμβάκι, νερό και φακές σε κεσεδάκια και τα τοποθετεί έξω από το παράθυρο. Η μαμά Νταϊαν εμπνευσμένη από την εργασία του παιδιού της, αποφασίζει να μαγειρέψει φακές από μια Κυπριακή συνταγή, την Μουντζέντρα, βάζοντας φυσικά τη δική της πινελιά. Θα συνοδεύσει το φαγητό της με ένα δεύτερο πιάτο από χαλούμι.