Ο σεφ μάς εύχεται «Καλή Ανάσταση» κάνοντας τις δικές του προτάσεις για το γιορτινό μας τραπέζι.
Σε αυτό το μάθημα μάς αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το μαγείρεμα στο φούρνο. Η συγκεκριμένη τεχνική αφορά στο ψήσιμο του φαγητού σε υψηλή θερμοκρασία στο φούρνο, χωρίς την παρουσία κάποιου υγρού.Τρόφιμα κατάλληλα για ψητά είναι:
κρεατικά: κυρίως μεγάλα μαλακά κομμάτια π.χ. αρνί πόδι, μοσχάρι κόντρα, ολόκληρο κοτόπουλο, χοιρινό καρέ
ψαρικά: κυρίως ολόκληρα μεγάλα ψάρια ή φιλέτα
Δείτε επίσης: Απόστολος Γκλέτσος: “Ντρέπομαι αλλά θα δώσω αρνιά μόνο σε Έλληνες”