UrbanObserver

Η εμφάνιση τους τελικά δεν φαίνεται και τόσο σίγουρη. Σήμερα ο Steven Tyler δήλωσε ότι ζούσε στην κόψη του ξυραφιού με το συγκρότημα και ότι μία μόνιμη διάσπαση ίσως να ήταν η λύση σύμφωνα με το έγκυρο TMZ. Πάντως τώρα προχωράνε κανονικά για την περιοδεία τους.ʼλλο θρίλλερ θα ζήσουμε πάλι.

Tuesday, June 24, 2025
HomeMEDIAΣε ποια περιοχή θα πληρώσετε τον φραπέ 8,50 ευρώ, τα Γεμιστά 13...

Σε ποια περιοχή θα πληρώσετε τον φραπέ 8,50 ευρώ, τα Γεμιστά 13 και ένα κομμάτι τυρόπιτα – 6;

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ALPHA υπάρχουν τουριστικά σημεία δίπλα σε αρχαιολογικούς χώρους στην παραλιακή που οι τιμές τους είναι  κυριολεκτικά εξωφρενικές. Χαρζκτηριστικό είναι πως σε αρκετές περιπτώσεις τα καταστήματα δεν κόβουν αποδείξεις.

Οι τιμές είναι: 

Φραπέ  – 8,50 ευρώ

Irish Coffee – 9,00 ευρώ

Γεμιστά – 13 ευρώ

Χωριάτικη σαλάτα – 8 ευρώ

Μοσχαράκι με πατάτες -19 ευρώ

Ενα κομμάτι τυρόπιτα – 6 ευρώ

Σημειωτέον ότι οι τιμές αυτές είναι με ΦΠΑ στο 13%, ενώ, παράλληλα, τουρίστες και παραθεριστές τονίζουν ότι η έκδοση απόδειξης παραμένει σε αρκετές περιπτώσεις μυστήριο.

 Δείτε επίσης:

Άρχισε πάλι τη κλάψα η Selena Gomez στο Instagram!

Διαβαστε επισης

loading...