Μετά από ένα μήνα περίπου που είχαν αποσύρει από τα καταστήματα ΙΚΕΑ τα περίφημα κεφτεδάκια που πλέον είναι διάσημα επειδή βρέθηκε σε αυτά DNA αλόγου, επιστρέφουν στο μενού του εστιατορίου!
Ο επικεφαλής του τμήματος τροφίμων του ομίλου ΙΚΕΑ διαβεβαίωσε για την ποιότητά τους, λέγοντας ότι πλέον θα γίνονται διεξοδικοί έλεγχοι «από την κτηνοτροφική μονάδα έως το πιρούνι» του καταναλωτή.
Αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος του IKEA Foods Edward Mohr, δήλωσε πως διακόπηκε η συνεργασία με 8 από τους 15 προμηθευτές της, συμπεριλαμβανομένου του εισαγωγέα κρέατος που περιείχε κατά ένα μέρος του και κρέας αλόγου.
Αναρωτιόμαστε αν θα επιστρέψει και η προτίμηση των καταναλωτών προς τα κεφτεδάκια μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και επιπλέον, αν τελικά θα είναι το ίδιο νόστιμα … χωρίς το κρέας αλόγου…!