UrbanObserver

Η εμφάνιση τους τελικά δεν φαίνεται και τόσο σίγουρη. Σήμερα ο Steven Tyler δήλωσε ότι ζούσε στην κόψη του ξυραφιού με το συγκρότημα και ότι μία μόνιμη διάσπαση ίσως να ήταν η λύση σύμφωνα με το έγκυρο TMZ. Πάντως τώρα προχωράνε κανονικά για την περιοδεία τους.ʼλλο θρίλλερ θα ζήσουμε πάλι.

Sunday, July 13, 2025
HomeMEDIAΤέσσερα χρόνια στην Κορυφή και με δύσκολο αντίπαλο!

Τέσσερα χρόνια στην Κορυφή και με δύσκολο αντίπαλο!

H αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00 συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και φέτος.

Το Κάτι Ψήνεται, που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα και διαφοροποίησε σημαντικά τη ζώνη των 20:00, συμπλήρωσε στις 30 Μαρτίου τέσσερα χρόνια εντυπωσιακής πορείας αποτελώντας όλο αυτό το διάστημα την πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στις 20:00.

 

 

Κατά την επιτυχημένη πορεία του, το Κάτι Ψήνεται έχει καταγράψει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και αναδεικνύεται κάθε χρόνο νικητής στη ζώνη του, στο δυναμικό κοινό 15-44.Συγκεκριμένα, το πρώτο τρίμηνο του 2013 έχει σημειώσει μέσο όρο τηλεθέασης 22,7% στο δυναμικό κοινό 15-44 και 21,1% στο σύνολο κοινού. Κεντρίζει ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον των γυναικών ηλικίας 25-34, καταγράφοντας το πρώτο τρίμηνο του 2013 ποσοστό 33,5%.

 

 

Από την πρώτη μέρα προβολής του, το Κάτι Ψήνεται παραμένει νικητής στη ζώνη προβολής του, στο δυναμικό κοινό15-44. Συγκεκριμένα η τηλεθέαση από τις 30/03/2009 έως και τις 31/03/2013 έχει ως εξής:

Διαβαστε επισης

loading...