Με το ΙΚΕΑ πάντως έχουμε γίνει γευσιγνώστες, πρώτα το άλογο στα κεφτεδάκια, τώρα τα ίχνη κοπράνων στα γλυκά!
Μόνο μη μου πειράξουν τα hot dogs !!!
Δυστυχώς το θέμα μόνο αστείο δεν είναι καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Shangai Daily, εντοπίστηκαν κολοβακτιρίδια σε γλυκά τα οποία διαθέτει το ΙΚΕΑ! Τα βακτήρια αυτά, τα οποία είναι εξαιρετικά επικίνδυνα όταν καταναλώνονται, εντοπίστηκαν κατά των έλεγχο των προϊόντων στο τελωνείο σε 1.800 γλυκά!
Συγκεκριμένα, το γλυκό που περιείχε αυτά τα βακτήρια είναι το“chokladkrokant” που είναι τραγανή τάρτα αμυγδάλου με σοκολάτα, κρέμα βουτύρου και καραμέλας.
Να δούμε τι μας έχει το ΙΚΕΑ για μετά…!