Η Νταϊάν Κόχυλα κάθε Σάββατο στις 20:00, ανοίγει το σπίτι της μέσα από τον Alpha και μας δείχνει πώς είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς. Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής!
O Bαξεβάνης «καίει» τον Θεοδωράκη δύο εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές
Το Σάββατο, 10 Μαΐου, η μαμά Νταϊάν με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει την κόρη της, Κυβέλη, που μετά από αρκετούς μήνες απουσίας αποφασίζει να επισκεφτεί την Ελλάδα. Για το «καλωσόρισμα», της ετοιμάζει δύο κατεξοχήν ελληνικά πιάτα, «πασπαλισμένα» με πολλή αγάπη: χταπόδι με πράσινες ελιές, ούζο και πορτοκάλι αλλά και πικάντικη σαλάτα με φασόλια μαυρομάτικα.
Στη συνέχεια η Νταϊάν, έχοντας πλέον δίπλα της την καλύτερη συντροφιά, την κόρη της, ετοιμάζει ακόμα δύο παραδοσιακά εδέσματα: σπαγγέτι με κεφτέδες σε κόκκινη σάλτσα και μία πολύ νόστιμη στριφτόπιτα.
«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;», κάθε Σάββατο στις 20:00 στον Alpha, γιατί όποιος αγαπά μαγειρεύει.