Η Νταϊάν Κόχυλα ανοίγει το σπίτι της μέσα από τον Alpha και μας δείχνει πώς είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς. Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής!
Απόψε συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε απολαυστικά εδέσματα, με έμπνευση και φαντασία: τραγανές μπριζόλες με σπιτική γαλέτα και μαυρομάτικα φασόλια με καπνιστό σολομό μέσα σε αβοκάντο. Το μενού όμως δεν σταματάει εδώ. Η Νταϊάν βάζει και τη μαμαδίστικη πινελιά της στην κουζίνα και ετοιμάζει φαγητά φτιαγμένα με ελληνικά, παραδοσιακά υλικά: κρέας με ντομάτες, λεμόνι, σταφίδες, ελιές και κουκουνάρι αλλά και ιμάμ μπαϊλντί.