HomeMEDIAΤι μας ετοιμάζει σήμερα η Νταϊάν;

Τι μας ετοιμάζει σήμερα η Νταϊάν;

Η Νταϊάν, κάνοντας βόλτα στα παλαιοπωλεία στο Μοναστηράκι απόψε ανακαλύπτει το βιβλίο της Julia Child, μιας πρωτοπόρου Αμερικανίδας μαγείρισσας που έφερε στην Αμερική το 1961 τη Γαλλική κουζίνα.

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο αποφασίζει να μαγειρέψει δυο χαρακτηριστικές συνταγές από τη Γαλλική κουζίνα, οι οποίες αρέσουν πολύ στην κόρη της, την Κυβέλη, κις λορέν και σαλάτα Νισουάζ.

Με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα η Νταϊάν με τη φίλη της, την Αλεξάνδρα, η οποία κατάγεται από την Washington, συζητούν για τα έθιμα σχετικά με το σούβλισμα του αρνιού στην Ικαρία αλλά και στην Αμερική. Στη συνέχεια, τα δυο πιάτα που θα ετοιμάσει η Νταϊάν, μαγειρίτσα στεγνή και Χανιώτικη τούρτα, θυμίζουν Πάσχα σε Θεσσαλία και Κρήτη.

 

Διαβαστε επισης

loading...