HomeMEDIAΤι περιλαμβάνει το αποψινό μάθημα;

Τι περιλαμβάνει το αποψινό μάθημα;

Ο Γιάννης Λουκάκος μάς υπόσχεται ότι θα μάθουμε τα πάντα για το Σοτέ που αποτελεί  τρόπο μαγειρέματος κατά τον οποίο το τρόφιμο μαγειρεύεται σε υψηλή θερμοκρασία, κυρίως σε τηγάνι, με τη χρήση μικρής ποσότητας λίπους (ελαιόλαδο, ηλιέλαιο κ.λπ.).

Δείτε επίσης: Mην χάσετε την τελευταία εκπομπή!

 

 

Στο σοτάρισμα είναι επιθυμητή η ανάπτυξη σωστού έντονου χρώματος στο τρόφιμο, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την ιδιαίτερη γεύση και υφή που διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη τεχνική από άλλες.

 

 

Διαβαστε επισης

loading...