Το ζαχαροπλαστείο του Στέλιου Παρλιάρου δεν είναι ένα συνηθισμένο ζαχαροπλαστείο. Δε θα μπορούσε άλλωστε να είναι!
Κατασκευάστηκε το 2011, και η όλη του διαρύθμιση απέχει πολύ από ένα τυπικό ζαχαροπλαστείο: Οι βιτρίνες από παλαιωμένο μπρούντζο, τα ράφια των ψυγείων που μοιάζουν με προθήκες κοσμηματοπωλείου, οι τεράστιες γυάλες με τα πολύχρωμα σύνεργα ζαχαροπλαστικής, αλλά και λεπτομέρειες όπως το εμφανές τσιμέντο ή οι θεατρικοί προβολείς κάνουν αυτό το ζαχαροπλαστείο να ξεχωρίζει και γι'αυτό άλλωστε και δέχτηκε και αυτήν την διάκριση!
Όσο για τον σχεδιασμό του ζαχαροπλαστείου του Στέλιου Παρλιάρου «Γλυκές αλχημείες» στην Κηφισιά είναι δημιούργημα της ομάδας του Στέλιου Κόη «Kois Associates Architects», ο οποίος κέρδισε με αυτή τη δουλειά το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «σχεδιασμός καταστήματος» στο φετινό παγκόσμιο αρχιτεκτονικό διαγωνισμό «T+ L design awards» στη Νέα Υόρκη.
Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες, και είμαστε σίγουροι ότι θα πάθετε πλάκα! Ένα ξεχωριστό κατάστημα για τον ζαχαροπλάστη της καρδιάς μας!