HomeMUSICH Νέλλη Μπρέστα και ο Μιχάλης Καλογεράκης μας ταξιδεύουν μακριά και απελευθερώνουν...

H Νέλλη Μπρέστα και ο Μιχάλης Καλογεράκης μας ταξιδεύουν μακριά και απελευθερώνουν την Ατλαντίδα που κρύβεται μέσα μας

H Νέλλη Μπρέστα και ο Μιχάλης Καλογεράκης μας ταξιδεύουν μακριά και απελευθερώνουν την Ατλαντίδα που κρύβεται μέσα μας..

Μια έκρηξη αγάπης, σκηνοθετημένη από τον διεθνούς εμπειρίας Οδυσσέα Λάππα, μελοποιημένη από τον Μιχάλη Καλογεράκη, σε στίχους της Νέλλης Μπρέστα και ενορχηστρωμένη εξαιρετικά από τον Σταύρο Καρτάκη, εκδηλώνεται με την υπέροχη φωνή της  Νεφέλης Φασούλη και των  παιδιών της χορωδίας Σπύρου Λάμπρου, για να εκτοξεύσει συναισθήματα χιλιόμετρα μακριά, στον ” έξω κόσμο”.

Συντονιστείτε και απολαύστε το τραγούδι «Ατλαντίδα», το οποίο περιλαμβάνεται στον δίσκο «Από τον Βυθό στον Ουρανό», που αναφέρεται στις Ανθρώπινες Αξίες με μια άλλη ματιά. Η Ατλαντίδα είναι το τραγούδι της Αγάπης. Πρόκειτα για ένα τραγούδι με ανθρωπιστικό σκοπό και με τα έσοδα των προβολών υποστηρίζεται ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Νεφρικές Ασθένειες ΕΛΠΙΔΑ. 

Η μουσική του εμπνευσμένου Μιχάλη Καλογεράκη απελευθερώνει την Ατλαντίδα που κρύβεται μέσα μας, αυτήν που επινόησαν ευρηματικά τα λόγια της  Νέλλης Μπρέστα, ενώ η ενορχήστρωση του Σταύρου Καρτάκη δίνει πρωτότυπες μουσικές απαντήσεις σε ερωτήματα γύρω από την επίλυση του μυστηρίου των απωλειών του εσωτερικού μας κόσμου.Το τραγούδι αναπνέει μέσα στο καθηλωτικό animation video clip του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Οδυσσέα Λάππα και των καταξιωμένων δημιουργών ανιματέρ Δημήτρη Βιτάλη και μοντέρ Δημοσθένη Ράπτη.

Καλή απόλαυση!

Facebook: https://www.facebook.com/PaidikiXorod…

Aκολουθήστε την Nelly Bresta:

Facebook: https://www.facebook.com/nelly.bresta/ Instagram:https://www.instagram.com/nelly_bresta/

Ακολουθήστε τον Stavros Kartakis:

Facebook: https://www.facebook.com/stavros.kart…

Διαβαστε επισης

loading...