Home MUSIC Ariana Grande: Το «7 Rings» έκανε το καλύτερο ντεμπούτο στα χρονικά του...

Ariana Grande: Το «7 Rings» έκανε το καλύτερο ντεμπούτο στα χρονικά του Spotify

Author

Date

Category

Η Ariana Grande προκάλεσε ξανά ντελίριο ενθουσιασμού.

Το «7 Rings» είναι ακόμα μία τρανή απόδειξη ότι η Ariana Grande διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της έως τώρα.

Μετά τη σαρωτική επιτυχία του «Thank U, Next», το video clip του οποίου δημιούργησε νέο ρεκόρ στο YouTube για τις περισσότερες προβολές (55,4 εκατ.) μέσα στις 24 πρώτες δημοσίευσης, η pop star γράφει ξανά ιστορία.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το νέο single της Ariana Grande με τίτλο «7 Rings» αναπαράχθηκε 12.214.337 φορές παγκοσμίως στο Spotify το πρώτο εικοσιτετράωρο της κυκλοφορίας του από τη Republic Records / Universal Music, αριθμός που συνιστά ρεκόρ για τη γνωστή πλατφόρμα streaming.

 

Ωστόσο τα επίσημα δεδομένα του Spotify αναφέρουν αρχικά ότι το «7 Rings» συγκέντρωσε 8.554.577 streams.

Τελικά, το «7 Rings» κατέρριψε την επίδοση για τα περισσότερα streams μέσα σε μία ημέρα στο Spotify, καθώς, σύμφωνα με τα τελικά δεδομένα, συγκέντρωσε 14.966.544 streams.

Το «7 Rings» αποκαλύφθηκε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου και έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 της ημερήσιας κατάταξης στο Spotify τόσο σε διεθνές επίπεδο όσο και στην Ελλάδα, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ariana Grande ανήκουν τα έξι από τα οχτώ πρώτα τραγούδια γυναικών που έχουν σημειώσει το καλύτερο ντεμπούτο στο Spotify.

 

Εκτός από το «7 Rings» που καταλαμβάνει την κορυφή, στη λίστα συναντάμε το «Thank U, Next» (Νο. 3), το «No Tears Left To Cry» (No. 4), το «Breathin’» (Νο. 5), το «Imagine» (Νο. 7) και το «God Is A Woman» (Νο. 8).

Στο Νο. 2 είναι το «Look What You Made Me Do» της Taylor Swift και στο Νο. 5 το ντουέτο του Ed Sheeran με την Beyoncé στο «Perfect».

 

«Πραγματικά σας αγαπώ και σας εκτιμώ σας ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω απελευθερωμένη, ανόητη και εντάξει όταν το χρειάζομαι περισσότερο, μέσω από τη μουσική και τη φιλία εδώ και πολλά χρόνια», ήταν η αντίδραση της Ariana Grande.

«Δώστε τα εύσημα όπου τα χρωστάτε», συνέχισε στο μήνυμα που ανάρτησε στις «ιστορίες» του λογαριασμού της στο Instagram.

«Ευχαριστώ τους αληθινούς και ταλαντούχους φίλους μου. Είστε τόσο όμορφοι, λαμπροί και εμψυχωτικοί και πάντα εμπνέομαι από εσάς. Η δημιουργία αυτού του τραγουδιού μαζί σας ήταν μία από τις αγαπημένες μου ημέρες. Μου αρέσει να μαθαίνω από εσάς και να είμαι φίλη σας», έγραψε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όλη η ιστορία των Avengers σε ένα trailer

Μέρος του ταξιδιού είναι και το τέλος, μας λέει ο Iron Man. Μια ιστορία που κρατά 11 χρόνια φτάνει στο τέλος με το Endgame. Ένα trailer...

Οι Avengers τραγουδούν λίγο πριν το τέλος

Avengers παντού. Η μεγάλη ώρα καταφθάνει και οι Avengers το γιορτάζουν. Στην εκπομπή του Jimmy Fallon το έριξαν στο τραγούδι. Δείτε το.

Η μυθολογία του φονικού ξενοδοχείου του John Wick

Το John Wick δεν ασχολείται μόνο με την ιστορία του Keanu Reeves, έχει και άλλες παράλληλες ιστορίες. Σε αυτές είναι και το μυστηριώδες, φονικό ξενοδοχείο. Ένα...

Πως δημιουργήθηκαν τα εφιαλτικά δωμάτια του Escape Room

Ήταν θέμα χρόνου μέχρι η τρέλα των Escape Rooms να αποκτήσει κάποιο κινηματογραφικό αντίστοιχο. Το κινηματογραφικό Escape Room ωστόσο κατάφερε να κάνει καλή εντύπωση. Ένα featurette...

Οι Avengers απαντούν σε όσα θέλετε να μάθετε…

Οι Avengers βρέθηκαν στην εκπομπή του Stephen Colbert. Και απάντησαν σε όλα όσα θα θέλατε να μάθετε, εκτός βέβαια απ’ το τι γίνεται στο Endgame. Το...
X