Φέτος το χειμώνα ο Γιάννης Κότσιρας κάνει την έκπληξη στο νέο κύκλο εμφανίσεων που ξεκινά στο Σταυρό του Νότου.

Από την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή ο ερμηνευτής ανεβαίνει στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού όχι για να τραγουδήσει τα γνωστά και δημοφιλή κομμάτια του, αλλά τα «Ανείπωτα», όπως είναι ο τίτλος του προγράμματος, δηλαδή εκείνα που μπορεί να μην παίχτηκαν πολύ, αλλά ο ίδιος τα αγαπά ιδιαίτερα.

Ο Γιάννης Κότσιρας εξηγεί σχετικά: «Όταν επιχειρείς να δομήσεις ένα καινούριο πρόγραμμα πάντα είσαι εγκλωβισμένος σε κάποιες συγκεκριμένες επιλογές. Μία από τις δυσκολότερες είναι να συνδυάσω τα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και τα τραγούδια που έχω αγαπήσει εγώ ως ερμηνευτής περισσότερο. Αρκετές φορές αυτά τα τραγούδια δεν ταυτίζονται. Έτσι λοιπόν, φέτος αποφάσισα να πω τραγούδια από τη δισκογραφία μου που έχουν μείνει έξω από τα προγράμματά μου. Να τραγουδήσω, με μία λέξη, τα δικά μου “ανείπωτα”».

 

Έτσι, το βασικό κορμό της παράστασής του αποτελούν τραγούδια όπως τα: «Η μεγάλη αποκάλυψη», «Να ‘χα δυο ζωές», το «Alma Libre», το «Όπου πας θα σε κοιτάζω» και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα θα συμπληρώνεται με μια επιλογή λαϊκών τραγουδιών μεγάλων δημιουργών, όπως ο Άκης Πάνου, ο Δήμος Μούτσης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, κ.ά., τα οποία επίσης δεν έχει επιχειρήσει να ερμηνεύσει μέχρι σήμερα ο τραγουδιστής, ενώ θα κλείνει με τις επιλογές του κοινού.

Μαζί του οι μουσικοί: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση & πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, Κώστας Μιχαλός: κιθάρα, Μάνος Γρυσμπολάκης: ακορντεόν. 

Πληροφορίες

Σταυρός του Νότου, Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

Πληροφορίες-Κρατησεις: 2109226975

Ώρα έναρξης: 20.30

Είσοδος: 15€ με ποτό

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here