Home MUSIC Οι Tiger Lillies γιορτάζουν τα 30α τους γενέθλια με δύο συναυλίες στην...

Οι Tiger Lillies γιορτάζουν τα 30α τους γενέθλια με δύο συναυλίες στην Ελλάδα

Οι εμβληματικοί Tiger Lillies επιστρέφουν για μια ακόμη φορά στην Ελλάδα για να γιορτάσουν μαζί με το αγαπημένο τους κοινό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 30 χρόνια σκοτεινής, προκλητικής και γεμάτης χιούμορ πορείας και σκηνικής παρουσίας, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στο Fix Factory Of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα)/

Οι θρυλικοί perfomers θα παρουσιάσουν ένα χορταστικό και συναρπαστικό show, που θα περιέχει αποσπάσματα από ολόκληρη την πολυετή καριέρα τους και θα συναρπάσει τους παλιούς και νέους θαυμαστές τους. 

Πρέπει να επισημάνουμε εδώ, πως στις δύο αυτές συναυλίες θα ακούσουμε για πρώτη φορά και τα νέα τραγούδια τους, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα ρεμπέτικα που ο Martyn Jackques λάτρεψε από την πρώτη τους επίσκεψη στην Ελλάδα, διασκευασμένα με τον ιδιαίτερο τρόπο των Tiger Lillies. “Μην περιμένετε, πάντως, μπουζούκι και μπαγλαμάδες“, προειδοποιεί ο Martyn, για κάθε ενδεχόμενο.

Τις συναυλίες των Tiger Lillies θα καλύψουν εκτενώς τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και τα media των οποίων υπήρξε ιδρυτής ο Ροδόλφος Οντόνι, συνεργάτης της Novibet, ο οποίος σπούδασε Publishing Management στο Λονδίνο και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Management Systems, από το Rochester Institute of Technology, στη Νέα Υόρκη. H ενασχόλησή του με τα media χρονολογείται από το 2002, όταν επί των ημερών του, η εφημερίδα Sportime ήταν μεγαλύτερη σε κυκλοφορία στην Ελλάδα, ενώ η δημιουργία του gazzetta, τον Ιούνιο του 2008, έφερε «επανάσταση» στο ελληνικό internet.

Ο κόσμος των Tiger Lillies είναι ιδιαίτερος, μεταβαλλόμενος και έχει μια αλλόκοτη ομορφιά. Έχει στιγμές βαθιάς θλίψης και αδυσώπητου χιούμορ. Αυτό το μοναδικό τρίο που ορισμένοι ονομάζουν «Νονοί του avant-garde καμπαρέ» δεν σταματά να κάνει περιοδείες σε όλον τον κόσμο, δίνοντας συναυλίες και παραστάσεις και διηγούμενοι ιστορίες από κάθε “απαγορευμένη” πτυχή της ζωής, που ελάχιστοι πλέον αγγίζουν. Ο χαρισματικός ηγέτης τους, Martyn Jackques, με μια φωνή γεμάτη συναισθήματα και μια συγκλονιστική ερμηνεία επί σκηνής συναρπάζει τους θαυμαστές του συγκροτήματος.

 

Η δισκογραφία των Tiger Lillies

  • Births, Marriages and Deaths (1994)
  • Spit Bucket (1995)
  • Ad Nauseam (1995)
  • The Brothel to the Cemetery (1996)
  • Farmyard Filth (1997)
  • Low Life Lullabies (1998)
  • Shockheaded Peter – A Junk Opera (1998)
  • Bad Blood + Blasphemy (1999) (+ vinyl 2015)
  • Circus Songs (2000)
  • Two Penny Opera (2001)
  • The Sea (2002)
  • Punch and Judy (2004)
  • Death and the Bible (2004)
  • Die Weberischen (2006)
  • The Little Match Girl (2006)
  • Love & War (2007)
  • Seven Deadly Sins (2008)

Τιμές εισιτηρίων και για τα δύο shows:

H προπώληση ξεκινάει στα 22 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.
Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

 

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά: 11876

Online: viva.gr & www.fuzzclub.gr/event/tiger-lillies/
Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

 

The Tiger Lillies “30th Anniversary Tour”

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310 500670 & 2310 504014).

Σάββατο 25 Ιανουαρίου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817)

Διαβαστε επισης

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτη ματιά στο γλυκόπικρο «Our Friend»

Jason Segel,  Dakota Johnson και Casey Affleck πρωταγωνιστούν στο Our Friend. Την ταινία σκηνοθετεί η Gabriela Cowperthwaite. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.

Οι νέοι Πειρατές της Καραϊβικής θα είναι γυναικεία υπόθεση

Τον Ιούνιο μάθαμε πως η Margot Robbie θα πρωταγωνιστήσει στο reboot του Pirates of the Caribbean. Ξέρουμε επίσης πως η Christina Hodson, που έγραψε το...

Πρώτη ματιά στο τρομακτικό «Hunter Hunter»

Μια οικογένεια κυνηγών θα βρεθεί κυνηγημένοι. Το Hunter Hunter έρχεται σε σκηνοθεσία Shawn Linden. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.

Πρώτο trailer για το «The Wilds»

Αν στο «Lost» πρωταγωνιστούσαν έφηβοι θα ήταν κάπως έτσι. Το The Wilds έρχεται στο Amazon. Ένα πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.

Ένα trailer για το gameplay του «Cyberpunk 2077»

Το Cyberpunk 2077 είναι ανάμεσα στα πιο πολυαναμενόμενα video games. Μέχρι και ο Keanu Reeves κάνει την εμφάνιση του. Ένα trailer μας αποκαλύπτει το gameplay. Δείτε το.