HomeCINEMAΚιμ Καρντάσιαν και Τζένιφερ Λόπεζ θα συμπρωταγωνιστήσουν σε ταινία

Κιμ Καρντάσιαν και Τζένιφερ Λόπεζ θα συμπρωταγωνιστήσουν σε ταινία

Ακόμη δεν έχουμε συνέλθει από την ξεσηκωτική ερμηνεία της Τζένιφερ Λόπεζ στο Hustlers και πληροφορούμαστε για ένα άλλο σημαντικό project που επεξεργάζεται η τραγουδίστρια και ηθοποιός αυτή την περίοδο. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει Cardi B στο πλάνο (σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές τουλάχιστον), αλλά η Κιμ Καρντάσιαν που θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με την Τζει Λο.

Η τηλεπερσόνα, επιτυχημένη επιχειρηματίας και ιδρυτής της φίρμας KKW Beauty έχει εμφανιστεί στο παρελθόν σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες, συμπεριλαμβανομένου ενός cameo στο Ocean’s Eight, στο πλευρό της αδελφής της Κένταλ Τζένερ, αλλά φαίνεται ότι θα έχει αυτή τη φορά τον μεγαλύτερο ρόλο της καριέρας της (στη μεγάλη οθόνη και όχι στην οικογενειακή εκπομπή Keeping Up with the Kardashians).

Πολλοί πιστοί τηλεθεατές της εκπομπής ριάλιτι των Καρντάσιανς, όταν γίνεται break για διαφημίσεις επισκέπτονται από το κινητό ή το τάμπλετ τους την ιστοσελίδα netbet.gr, που προτείνει online τυχερά παιχνίδια, με μεγάλες αποδόσεις, σε ένα λειτουργικό περιβάλλον με καλαίσθητα γραφικά.

Για να ξαναγυρίσουμε στην επερχόμενη ταινία των δύο σταρ, η Κιμ Καρντάσιαν που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, πόσταρε ένα μικρό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου επιβεβαιώνει το κοινό project με την Τζει Λο, σε συνέντευξη που παραχωρεί στον Jason Kennedy, παρουσιαστή του E! News, που της κάνει ερώτηση αν «δουλεύει σε κάτι μαζί με την Τζένιφερ Λόπεζ». Η Κιμ Καρντάσιαν απάντησε «Ναι. Το πρώτο μου μεγάλο ντουέτο ηθοποιίας θα είναι μαζί με την Τζένιφερ Λόπεζ». Στη συνέχεια ο Jason Kennedy ρωτά την Κιμ Καρντάσιαν αν έχει μάθει ήδη τις ατάκες που θα κληθεί να πει στα πλαίσια του ρόλου της. «Ω ναι, τις έχω μάθει», απάντησε η σταρ, «είμαι τόσο ενθουσιασμένη».

Ο Jason Kennedy στη συνέχει ενημερώνει τους φαν ότι δεν μπορούν να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία επί του παρόντος, ενώ από πίσω ακούγεται η φωνή της Κιμ Καρντάσιαν που επιβεβαιώνει «Εγώ και η Τζένιφερ Λόπεζ» γελώντας.

Η τηλεπερσόνα πάντα διακήρυσσε την εκτίμηση που τρέφει για την Τζένιφερ Λόπεζ, τόσο για τις φωνητικές της ικανότητες, όσο και για την γενικότερη παρουσία και το μπρίο της. Σε ένα Instagram story που πόσταρε πέρυσι αποκαλύπτει ότι η 50χρονη σταρ του τραγουδιού ήταν «η έμπνευσή της για τα πάντα», από την παιδική της ηλικία μέχρι σήμερα. «Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί κάνει ότι κάνει, τι θα φορέσει, τι μέικαπ θα βάλει, πως θα φτιάξει τα μαλλιά της, έγινα εμμονική με το glamour λόγω της Τζένιφερ» είχε εξηγήσει σε εκείνη την ανάρτηση.

H Τζένιφερ Λόπεζ πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία «Hustlers – Επικίνδυνες Κυρίες», όπου κατέπληξε τους πάντες με τις ικανότητές της στο pole dancing. Η ταινία έκανε ένα πραγματικά εντυπωσιακό άνοιγμα στο αμερικάνικο box office, ενώ κέρδισε και την εκτίμηση των κριτικών.

Δείτε παρακάτω μερικές από αυτές:

«Δεν μπορούν να ειπωθούν αρκετά για το πόσο καταπληκτική είναι η Λόπεζ στην πιθανότατα καλύτερη ερμηνεία της μέχρι τη σημερινή μέρα» – The Hollywood Reporter

«Οι «Επικίνδυνες Κυρίες» δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα πολιτιστικό φαινόμενο» – Variety

«Ο εντυπωσιακότερος κινηματογραφικός ρόλος της Τζένιφερ Λόπεζ» – Screen Daily

«Εκθαμβωτικό»- Vanity Fair

«Εγγυημένα από τις καλύτερες κινηματογραφικές στιγμές της χρονιάς» – Mashable

Διαβαστε επισης

loading...