Home NEWS Ο Οίκος Bvlgari παρουσιάζει το νέο γυναικείο άρωμα Goldea The Roman Night Absolute

Ο Οίκος Bvlgari παρουσιάζει το νέο γυναικείο άρωμα Goldea The Roman Night Absolute

0
682

Η έντονα, αισθησιακή Bella Hadid μάς μεταφέρει την αιώνια αίσθηση πολυτέλειας της Ρώμης μέσα από τον οίκο Bvlgari και πιο συγκεκριμένα, μέσα από το νέο άρωμα Goldea The Roman Night Absolute.

Είναι χρυσός. Είναι Bvlgari.

Το όνομά του νέου αρώματος περιέχει τον όρο «dea» που, στα Λατινικά σημαίνει «Θεά».

Το Goldea The Roman Night Absolute αποτελεί το πιο πολυτελές και έντονα σαγηνευτικό άρωμα της συλλογής Goldea του οίκου Bulgari, αιχμαλωτίζοντας τις αισθήσεις σε ένα μαγευτικό, χρυσό συνονθύλευμα.

To γοητευτικό eau de parfum με τόνους musk & chypre, που δημιούργησε ο Master Perfumer, Alberto Morillas, μας ταξιδεύει στην ομορφιά και το μυστήριο μιας νύχτας στην Ρώμη. Με ένα έντονα αισθησιακό μείγμα από μαύρο musk, γλυκά αρώματα φρούτων, πατσουλί και γιασεμί, αιχμαλωτίζει ένα μεγάλο εύρος από εθιστικές νότες που υπόσχονται μοναδικές, ξεχωριστές νύχτες πάθους και αισθησιασμού.

Εμπνευσμένο από μια σύγχρονη μούσα, το Goldea The Roman Night Absolute είναι ένα άρωμα που θα αγαπήσει κάθε δυνατή, ανεξάρτητη γυναίκα που παραμένοντας ταυτόχρονα αληθινά θηλυκή, είναι έτοιμη να πάρει τον έλεγχο της ζωής της και του δικού της πεπρωμένου. Πρόκειται για μια εθιστική γυναίκα που διακατέχεται από το ελεύθερο πνεύμα της νύχτας και ορίζει εκείνη κάθε της στιγμή, παρασύροντας, ταυτόχρονα, όσους συναντά στο μονοπάτι της.

ΤΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ SERPENTI

Το νέο άρωμα Goldea The Roman Night Absolute λανσάρεται σε ένα μπουκάλι τόσο έντονα ελκυστικό όσο και το άρωμα που φέρει. Το μαύρο που καλύπτει ολόκληρο το μπουκάλι αντανακλά το φως και δημιουργεί σκιές που τονίζουν τις μοναδικές καμπύλες του, ενώ, οι χρυσές λεπτομέρειες παραπέμπουν στη σειρά κοσμημάτων, λόγω της οποίας έγινε διάσημος ο οίκος Bulgari, τη συλλογή SERPENTI. Το ανάγλυφο Serpenti προσδίδει ένα ακόμα πιο elegant ύφος στο λαιμό του μπουκαλιού. Στην αρχαία Ελλάδα και Ρώμη, τα ερπετά συμβόλιζαν τη σοφία, τη ζωτικότητα και την αποπλάνηση. Αυτές οι ιδιότητες διακατέχουν και την «Θέα μιας Ρωμαϊκής Νύχτας» – Goddess (Goldea) of The Roman Night για την οποία δημιουργήθηκε αυτό το άρωμα.

https://www.notos.gr/omorfia/kalludika-epilektikis/aroma/gunaikeio-aroma/eau-de-parfum/bu-goldea-the-roman-night-absolute-edp-30ml-1051724/