HomeNEWSΤο "21" στο κεφάλι, η κατάκτηση του κυπέλλου και η απώλεια 3...

Το “21” στο κεφάλι, η κατάκτηση του κυπέλλου και η απώλεια 3 δοντιών!!! (video)

Ο Χρήστος Αραβίδης, είναι από τους πιο παθιασμένους παίκτες της φετινής ΑΕΚ και σε κάθε παιχνίδι δίνει τα πάντα για την ομάδα. Το κούρεμά του πριν από τον τελικό του κυπέλλου, που σχημάτιζε τον αριθμό “21”, έδειχνε την θέληση του να μπει και να παλέψει για τον κόσμο του Δικεφάλου, χαρίζοντάς του ένα σημαντικό τρόπαιο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στον χθεσινό τελικό ο “Άραβας” έχασε 3 δόντια εξαιτίας ενός χτυπήματος από τον Μποτία, αλλά το γεγονός αυτό δεν τον εμπόδισε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου μαζί με χιλιάδες οπαδούς της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη ο 28χρονος επιθετικός, φάνηκε τη στιγμή της απονομής όπου δεν μπόρεσε να κρύψει το χαμόγελό του. Ο ίδιος δηλώνει τα παρακάτω:

«Αυτό που μένει είναι η γεύση της νίκης, που ξέραμε ότι για να τη χαρούμε θα έπρεπε να παλέψουμε πάρα πολύ. Γνωρίζαμε ότι ήταν ένας τελικός, έπρεπε να δώσουμε το 100% και γι’ αυτό τα καταφέραμε. Σε ένα τέτοιο ματς. Η συγκέντρωση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Ξέραμε ότι είχαμε απέναντί μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Τώρα ανοίγει περισσότερο η όρεξη και πιστεύω πως στα υπόλοιπα ματς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που μας αξίζει και τα επόμενα χρόνια θα πάμε για ακόμη ψηλότερους στόχους», σημείωσε ο επιθετικός του δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο από τον χθεσινό τελικό… 

Διαβαστε επισης

loading...