HomeNEWSAnytime is burger time.. Ειδικά αν είναι Hot Hot Burger!

Anytime is burger time.. Ειδικά αν είναι Hot Hot Burger!

Αφράτα ψωμάκια, ζουμερό μπιφτέκι και ότι γαρνιτούρα θες.. Μπορεί να νομίζεις ότι το πακέτο αυτό είναι “αμερικανιά” με τα όλα της, όμως στην πραγματικότητα αν έχεις να ευχαριστήσεις κάτι την Γερμανία, είναι για την εφεύρεση του burger. Ω ναι, αυτή η γαστρονομική απόλαυση που αποτελεί πλήρες γεύμα σε κάθε μπουκιά είναι γερμανική.

 

Το Ηot trend που εξαπλώθηκε για τα καλά στην χώρα μας και γνωρίζει προτίμηση μιας και σε έβγαλε από το δίλλημα “σουβλάκι ή πίτσα” ακούει στο όνομα Hot Hot Burger Bar.

 

Η μόδα που έγινε λατρεία αν όχι μανία, ξεκίνησε από “χαμηλά”, από ένα μαγαζί στην Φιλαδέλφεια, για να φτάσει στην κορυφή των προτιμήσεων όλων όσων αναζητούν ποιότητα, γεύση και τιμές στα.. τάρταρα.

 

Και από αυτό το πρώτο μαγαζάκι, ήρθε το δεύτερο, το τρίτο και τώρα πλέον μετρούν 14 πανελλαδικά. Μικρά σε μέγεθος μαγαζιά μεγάλα όμως στην “ψυχή”.. αν υποθέσεις πάντα ότι η ψυχή ενός μαγαζιού είναι το προσωπικό που το απαρτίζει. Άψογο service είτε στο μαγαζί είτε στο take out, πολλές επιλογές σε burgers, hot dogs, πατάτες και άλλα siders…

 

Είσαι meat lover; Veggie Lover; Επιλογές για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και την εκάστοτε μόδα. Για αυτό άλλωστε τα Hot Hot Burger Bars θεωρούνται τα πιο “in” στην κατηγορία τους, γιατί ποτέ δεν μένουν στάσιμα. Πάντα έχουν κάτι καινούριο για να δοκιμάσεις και πάντα θα αποκτάς ένα νέο αγαπημένο.

 

Image result for hot hot burger

 

Και τι άλλο θα περίμενε κανείς από τα Hot Hot, αν όχι μια hot φρέσκια πρόταση. Δεν μιλάμε για κάποιο πιάτο τους, αυτά είναι έτσι και αλλιώς πάντα hot και πάντα φρέσκα. Μιλάμε για το πρώτο ever φεστιβάλ Burger στην Ελλάδα. Γιατί αυτό ήταν που έλειπε από τα ελληνικά night δρώμενα. Όλα τα άλλα τα έχουμε δει, burger fest όμως; Και εδώ έρχεται το πρώτο Septemburger για να σε πείσει.

 

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι, η εταιρία Hot Hot Burger Bar λέει welcome στο φθινόπωρο με μία σειρά εκδηλώσεων γεύσης και απόλαυσης. Με κύριο γνώμονα τη rock n’ roll» διάθεση και τη στήριξη νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών, 6 επιλεγμένα μαγαζιά της εταιρίας παράλληλα με άλλες δράσεις, θα γίνουν το επίκεντρο διασκέδασης, φαγητού και πολλών δώρων.

 

Που; Γλυφάδα (13/9), Χολαργός (16/09), Θεσσαλονίκη (20/9), Νέα Σμύρνη (23/9), Πανόρμου (28/9) και το grand finale στη Πραξιτέλους (2/10). Και επειδή τα Hot Hot Burger Bar είναι παντού,  δίνουν το παρόν και στο Moonshine Festival στο Σοφικό Κορινθίας (24-25/9) αλλά και στην Σαντορίνη στον διαγωνισμό Parkour (1/10).

 

Άλλωστε μοναδικός σκοπός του Septemburger είναι να διασκεδάσoυν οι φίλοι μας, με live acts, phootshoots και selfie booths, καθώς και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με δώρα ταξίδια, κινητά, VR γυαλιά και συλλεκτικούς δίσκους από βινύλιο.

 

Τι περιμένεις λοιπόν; Μία δοκιμή είναι αυτή που θα σε πείσει!

 

Ξεκινάμε δυναμικά με δύο events για αυτή την εβδομάδα

 

Πρεμιέρα στην Γλυφάδα γιατί πραγματικά μερικοί το προτιμούν Hot Hot. Μια βραδιά με πρωταγωνιστές γευστικά burgers, ένα δυνατό Dj set, πρωτότυπα stand για σένα και την παρέα σου.

 

Displaying ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ HOT HOT 2.jpg

 

Μετά από μια πρώτη γεύση, σειρά έχει ο Χολαργός. . Hot hot γεύσεις υπό την ζωντανή μουσική εμφάνιση του Άκη Παναγιωτίδη. Γιατί στα Hot Hot σερβίρουμε πάντα τα καλύτερα εντός και εκτός καταλόγου!

 

Displaying Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο HOT HOT 2.jpg

 

Και η διασκέδαση δεν σταματάει εδώ…

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site: http://www.hothot.gr/

Επικοινωνία: info@hothot.gr

 

It’s the final countdown… 2 και σήμερα για την έναρξη του πιο Hot Hot φεστιβάλ γεύσης της ζωής σου!

Μερικοί το προτιμούν Hot Hot.

Διαβαστε επισης

loading...