HomeNEWSAΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚO: Μπήκαμε στο απόλυτο «Σόι» της ελληνικής τηλεόρασης!

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚO: Μπήκαμε στο απόλυτο «Σόι» της ελληνικής τηλεόρασης!

«Το σόι σου» συνεχίζει την πετυχημένη του πορεία και τη φετινή σεζόν. Σε μια άκρως ανταγωνιστική ζώνη και παρά τη μετακίνηση της σειράς «Μπρούσκο» απέναντί του, «Το σόι σου» διατηρεί την πρωτιά του στο δυναμικό κοινό 15-44 και αναδεικνύεται νικητής στη ζώνη προβολής του.

 

Περίληψη αποψινού επεισοδίου

 

«Μπαμπάδες εν δράσει»

Σενάριο: Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

 

Απόψε, η οικογένεια Τριανταφύλλου χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα: μαμάδες και μπαμπάδες. Μπορούν άραγε ο Σάββας  και ο Κωνσταντίνος να τα καταφέρουν  το ίδιο καλά με τις γυναίκες τους στη φροντίδα των παιδιών; Έχουν πέντε ολόκληρες μέρες για να το αποδείξουν και να κερδίσουν το στοίχημα που έβαλαν. Τα παιδιά είναι υπό την απόλυτη επίβλεψή τους και ο χρόνος αρχίζει να μετράει από τώρα για ένα στοίχημα που είναι ζήτημα τιμής. Οι μπελάδες, τα τρεξίματα και οι υποχρεώσεις δεν έχουν τέλος. Η τύχη μοιάζει να ‘ναι με το μέρος τους. Η Αλεξάνδρα όμως;

 

 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.

 

Διαβαστε επισης

loading...