HomeNEWSΑποκτήστε την γράμμωση που πάντα θέλατε να αντικρύσετε στον καθρέφτη, με...

Αποκτήστε την γράμμωση που πάντα θέλατε να αντικρύσετε στον καθρέφτη, με την νέα τεχνική από την Αμερική 4D Vaser Lipo

Το κορμί που πάντα ονειρευόσασταν, σμιλευμένο και με τις γραμμώσεις που επιθυμούσατε πλέον δεν είναι άπιαστο όνειρο. Η νέα τεχνική, η οποία μέχρι πρότινος εφαρμοζόταν μόνο στο εξωτερικό, έρχεται και εφαρμόζεται αποκλειστικά στην χώρα μας, από τον Dr Αθανασίου και ακούει στο όνομα 4D Vaser Lipo.

.Η «έξυπνη» λιποαναρρόφηση όπως αποκαλείται, επιτρέπει ταυτόχρονα με τη λιποαναρρόφηση, τη δημιουργία γραμμώσεων και καμπύλων σε όλο το σώμα, καθώς και τη φυσική προβολή των μυών και τη φυσική κίνηση των μυϊκών ομάδων. Το λίπος αφαιρείται προσεκτικά, το σώμα σμιλεύεται με λιπογλυπτική, εγχέοντας λίπος εκεί είναι απαραίτητο. Το 6 pack πλέον είναι εφικτό για όλους.

Ένα ακόμα Plus αυτής της νέας καταπληκτικής τεχνικής είναι η μειωμένη εμφάνιση οιδημάτων μετά την επέμβαση κάτι που επιτρέπει στον/ην ασθενή να επιστρέψει γρήγορα στην καθημερινότητά του/της όπως επίσης, επιτρέπει στα αποτελέσματα να γίνονται εμφανή πολύ γρηγορότερα.

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό του ABH Medical Group, του οποίου ιδρυτής είναι ο Dr Αθανασίου, με σεβασμό στον πελάτη, παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα ειδικοτήτων. Την υπηρεσία 4D Vaser Lipo θα την βρείτε στους χώρους του ABH Medical Group στην Γλυφάδα και στην Αθήνα. Επίσης για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με την τεχνική αυτή, ερωτήματα σας και τα αποτελέσματά της, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr Αθανασίου στο: info@drathanasiou.com η επισκεφτείτε την ιστοσελιδα του ΑΒΗ Μedical Group

www.abh-medicalgroup.com

Διαβαστε επισης

loading...