HomeNEWSΑπόψε το τρένο θα σφυρίξει τρεις φορές… μην αργήσεις!

Απόψε το τρένο θα σφυρίξει τρεις φορές… μην αργήσεις!

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του φετινού πρώτου Septemburger στην ιστορία, κάνουμε μία στάση με το τρένο της γεύσης προς Πανόρμου μεριά.

 

Πρόσφατη προσθήκη στην παρέα των Hot Hot Burger Bar, το Hot (spot) της Πανόρμου ταίριαξε με την φιλοσοφία της περιοχής με τη νεολαία, με τα μπαράκια και την διασκέδαση. Δεν είναι τυχαίο που δίκαια έχει κερδίσει το κοινό του και εδώ, όπως και στα υπόλοιπα 14 στέκια της αλυσίδας. Από όπου και να το δεις κερδίζεις… Θες από το χειροποίητο ψωμάκι και τα λαχταριστά burgers, θες από τις κομμένες στο χέρι πατάτες και τους δυνατούς  rock n roll ήχους; Όλα αυτά συνδυασμένα δίνουν μια φρέσκια όσο και… νόστιμη πρόταση που δύσκολα προσπερνάς.

 

Απόψε το τρένο της γεύσης σφυρά HOT HOT HOT και σας περιμένει παρέα με ένα Live Act από τους ξεσηκωτικούς Jitterbugs με συνοδεία και dance acts από τους Jump & Jive,αλλά και χορό όπως δεν τον έχετε ξαναδεί από τους Greek Cowboys και ας μην ξεχνάμε τους γνωστούς διαγωνισμούς με τα πλούσια δώρα και πάνω από όλα την ποιότητα που μόνο η Hot Hot μπορεί να προσφέρει.

 

Μην ξεχνάτε, ο Σεπτέμβριος μπορεί να τελειώνει αλλά αλλάζει και γίνεται πιο Hot Hot και νόστιμος από ποτέ  και σας περιμένουμε να ζήσουμε τους έντονους ρυθμούς του πιο γευστικού φεστιβάλ της Αθήνας…

 

No tickets needed μόνο θετική ενέργεια!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.hothot.gr

 

Απόλυτος οδηγός επιβίωσης απανταχού φαν του έντεχνου… Όλες οι μουσικές σκηνές εδώ

Διαβαστε επισης

loading...