HomeNEWSDANCING WITH THE STARS 5 - ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ 6ο LIVE...

DANCING WITH THE STARS 5 – ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ 6ο LIVE ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!

Αυτό ήταν το motto της χτεσινής βραδιάς και του 6ου Live, αφού τα ζευγάρια, χωρισμένα ανά δύο, μονομάχησαν χορεύοντας το ίδιο είδος χορού. Το νικητήριο ζευγάρι θα επιβραβευόταν με 2 επιπλέον βαθμούς!

Όλοι μπήκαν αμέσως στο ρόλο τους και θέλησαν να κυριαρχήσουν έναντι του αντιπάλου τους. Άλλοι λιγότερο ανταγωνιστικά, όπως ο Χρήστος και η Νικολέττα, οι οποίοι αναμετρήθηκαν «στήθος με στήθος» στο επιβλητικό Paso Doble και άλλοι μέχρι «εσχάτων», σύμφωνα με τις δηλώσεις του Φάνη για τη Μορφούλα! Οι υπόλοιποι μονομάχοι ήταν η Ειρήνη και ο Θεοχάρης, οι οποίοι ανταγωνίστηκαν στο Foxtrot, η Μαρία με τη Νίκη σε μία πολύ ιδιαίτερη αναμέτρηση «γοφών» και οι δύο Θανάσηδες, οι οποίοι «κέρναγαν» ο ένας τον άλλον… βιεννέζικο waltz!

Τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Η βραδιά ξεκίνησε με το πιο λαμπερό χαμόγελο της Δούκισσας, ενώ λίγο πριν το τέλος, οι πρωταγωνιστές της μουσικοχορευτικής παράστασης «Θα περάσει κι αυτό», Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Αντώνης Λουδάρος, Τάνια Τρύπη, Μιχάλης Μαρίνος, Μέμος Μπεγνής και Πρόδρομος Τοσουνίδης, ενθουσίασαν το κοινό με τα τραγούδια και το χορό τους!

Νικητές των μονομαχιών αναδείχθηκαν η Νίκη με τον Βλαντιμίρ, η Ειρήνη με τον Κωνσταντίνο, η Μορφούλα με τον Ρίχαρντ, ο Θάνος με την Κλώντια – Άννα, ενώ η μοναδική ισοπαλία και ισοβαθμία ήταν ανάμεσα στη Νικολέττα και στο Χρήστο!

Η αγωνία ωστόσο κορυφώθηκε στην πιο σημαντική μονομαχία της βραδιάς… Αυτή της αποχώρησης! Υποψήφιοι ήταν η Ειρήνη και ο Θανάσης και

δυστυχώς ο Θανάσης και η Εύη δεν κατάφεραν να προκριθούν στο επόμενο και πολύ «προσωπικό» live!

Πιο αναλυτικά…

Τι και αν ο Χρήστος φοβόταν το Paso Doble; Χόρεψε τόσο καλά που κέρδισε 37 βαθμούς και ισοβάθμησε στη μονομαχία με την αντίπαλο του, Νικολέττα και τον Θοδωρή. Αν και η Μαρία προσπάθησε να βγάλει όλη της τη θηλυκότητα χορεύοντας Salsa, με 26 βαθμούς, δεν κατάφερε να κερδίσει τη Νίκη στην μονομαχία.

Οι γοφοί της αλλά και τα άπειρα χιλιόμετρα στις πασαρέλες βοήθησαν την Νίκη στην Salsa. Κατάφερε να συγκεντρώσει 35 βαθμούς και να κερδίσει την αντίπαλο της Μαρία.

Τι και αν ήθελε ο Θανάσης να βγει νικητής σε αυτήν την μονομαχία… Ο Θάνος χόρεψε ένα πολύ ωραίο βιεννέζικο βαλς, κέρδισε 34 βαθμούς αλλά και τον τίτλο του νικητή!

Το βιεννέζικο Waltz άρεσε πολύ στον Θανάση. Παρά την καλή του εμφάνιση όμως, δεν κατάφερε να προκριθεί στο επόμενο live.

Ο Φάνης μονομάχησε με τη Μορφούλα χορεύοντας Mambo και αυτή η μάχη τον βρήκε «λαβωμένο» με 25 βαθμούς.

Η Μορφούλα πάλι, είχε προειδοποιήσει το Φάνη ότι ο μοναδικός τρόπος να μην κερδίσει, είναι να μην χορέψει… Οι 40 βαθμοί της, επισφράγισαν την νίκη της!

Αν και ο Θεοχάρης απειλούσε την αντίπαλό του Ειρήνη ότι ο συνδυασμός «κοκκινομάλλας» και «Σκορπιού» είναι σαρωτικός, δεν κατάφερε να βγει νικητής της μονομαχίας. Κέρδισε 31 βαθμούς.

Στον Κωνσταντίνο πάλι, δεν αρέσει να χάνει και απ’ ότι φάνηκε, ούτε και στην Ειρήνη! Χόρεψαν Foxtrot, κέρδισαν τον Θεοχάρη και την Αναστασία και πήραν 36 βαθμούς! Και όμως, ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλά τελικά ο Θανάσης και η Εύη ήταν αυτοί που αποχώρησαν!

Την ίδια στιγμή, το twitter των διαγωνιζομένων πήρε φωτιά και το Instagram πλημμύρισε από χορευτικές φιγούρες! Όλοι ζητούσαν από τους followers τους, μικρούς και μεγάλους, να τους στηρίξουν για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το επόμενο Live.

Λίγο πριν το τέλος η Δούκισσα ανακοίνωσε στους εννέα πλέον διαγωνιζόμενους ότι την επόμενη εβδομάδα θα χορέψουν τραγούδια που οι ίδιοι θα έχουν επιλέξει!

Τα τραγούδια αυτά θα έχουν τη δική τους ιστορία! Ποια θα είναι αυτή; Υπομονή μέχρι την επόμενη Κυριακή!

 

Διαβάστε επίσης:

 

 
Το sexy instagram της Ευγενίας Σαμαρά που σίγουρα ΠΡΕΠΕΙ να δεις!
 
 

Διαβαστε επισης

loading...