HomeNEWSΔείτε 5 πολύ γνωστά πρόσωπα που αντιμετώπισαν κατηγορίες για εγκλήματα

Δείτε 5 πολύ γνωστά πρόσωπα που αντιμετώπισαν κατηγορίες για εγκλήματα

Η καλή φήμη τους και η τύχη , δεν θα μπορούσε να σώσει αυτές τις διασημότητες από σοβαρά νομικά προβλήματα . Ρίξτε μια ματιά στους σταρ που είχαν κατηγορηθεί για φόνο !

 

Celebrities appear in Billboard Awards pressroom in L.A. – Part 1 of 2

Ο Snoop Dogg, (Cordozar Calvin Broadus Jr.) είχε κατηγορηθεί για φόνο το 1993,όταν μαζί με τον σωματοφύλακά του , McKinley Lee , φέρονται να είχαν εμπλακεί στο θάνατο του μέλους μιας συμμορίας, Philip Woldemariam . Τελικά απαλλάχθηκε από τις βαρύτατες ποινές και αποζημιώσεις.

 

 

Oscar Pistorius arriving Pretoria High Court Thursday April 17, 2014 for day 25 of the Reeva Steenkamp murder trial, last day before the Easter break

 

Ο Oscar Pistorius καταδικάστηκε σε έξι χρόνια  φυλακή για τη δολοφονία της πρώην φίλης του , Ρίβα Στίνκαμπ την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013. Ο ίδιος την πυροβόλησε και υποστήριξε ότι νόμιζε ότι ήταν εισβολέας.

 

 

viciuos 270303 01

 

Στον Sid Vicious, γνωστό ως μπασίστα των Sex Pistols , χρεώθηκε η δολοφονία της πρώην φίλης του Nancy Spungen το 1978. Ο διάσημος μουσικός μάλιστα ήταν χρήστης ηρωίνης και κατά καιρούς είχε βρεθεί σε προγράμματα απεξάρτησης.

 

 

Rapper Flavor Flav arrested on DUI and drug possession in Nevada.

 

Ο Flavor Flav συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2012 αφού φέρεται να προσπάθησε να σκοτώσει το γιο της μνηστής του . 

 

 

Roy Jones Jr.-Antonio Tarver II Press Conference

 

Ο Don King καταδικάστηκε για φόνο δευτέρου βαθμού το 1996 μετά την πρόκληση θανάτου ενός υπαλλήλου που του χρωστούσε $ 600.

 

Πώς καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα κάνει καλό σεξ, χωρίς να το έχεις κάνει μαζί της;

 

 

Διαβαστε επισης

loading...