HomeNEWSΔείτε τα 7 πιο εύκολα και ευχάριστα φαγητά για βραδινό ραντεβού στο...

Δείτε τα 7 πιο εύκολα και ευχάριστα φαγητά για βραδινό ραντεβού στο σπίτι

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να φτιάξεις κάτι πολύ νόστιμο που θα αρέσει στην συνοδό σου και θα σε κάνει να κερδίσεις πόντους.

Εμείς σας δίνουμε 7 πιάτα για δύο που είναι και πολύ διαφορετικά από το κανονικό και ιδιαίτερα ευχάριστα και εύκολα στο μαγείρεμα.

 

7. Πρωινό γεύμα για βράδυ

Ναι ξέρουμε φαίνεται πολύ περίεργο αλλά σκεφτείτε το κάπως πιο διαφορετικά από το κανονικό. Άμα φτιάξεις πχ. ενα περιποιημένο τόστ του βγάλεις και αυγά και άλλα διάφορα συστατικά μέσα θα είναι και πανεύκολο και δεν θα έχεις θέμα.

Χρόνος για να γίνει: Περίπου 15 λεπτά

Τι θα πιείτε: Δεν χρειάζεται είπαμε!

 

6. Ομελέτα ή αλλιώς frittata

Το να φτιάξουμε μια ομελέτα όλοι ξέρουμε σίγουρα. Το θέμα είναι να κάνουμε την διαφορά και να εντυπωσιάσουμε. Ένα ιδιαίτερο είδος είναι η frittata στην οποία βάζεις αρκετά συστατικά, αλλά στο φινάλε είναι ένα εύκολο πιάτο που θα αρέσει πολύ.

Χρόνος για να γίνει: 40 λεπτά

Τι θα πιείτε: Άσπρη ή κόκκινη σανγκριά

5. Μεζέδες λαχανικών

Όχι μόνο δεν χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να τα φτιάξεις, αλλά θα είναι ιδιαίτερα γευστικά και θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση. Το νου σου να είναι περιποιημένο το πιάτο σου για να έχεις πόντους παραπάνω.

Χρόνος για να γίνει: 10 λεπτά

Τι θα πιείτε: Σε αυτήν την περίπτωση ταιριάζει οποιοδήποτε ποτό

 

4. Σαλάτα με πρωτεϊνες

Αυτό είναι το κατάλληλο πιάτο για μια κοπέλα που τρελαίνεται για σαλάτες αλλά και θέλει να κρατήσει την σιλουέτα της. Εδώ εξαρτάται βασικά πως ακριβώς θες να την φτιάξεις, αλλά πρόσεχε να είναι γευστικά σωστή και να ταιριάζουν τα συστατικά που θα βάλεις.

Χρόνος για να γίνει: 25 λεπτά

Τι θα πιείτε: Ένα ελαφρύ ποτό

 

3. Μεξικάνικο

Αυτή η επιλογή θέλει πολύ διάβασμα και να το έχεις δοκιμάσει και μόνος σου φυσικά. Το να φτιάξεις ένα σωστό μεξικάνικο θα είναι σημαντική επιτυχί και ιδιαίτερα άμα το κάνεις γευστικό και πεντανόστιμο.

Χρόνος για να γίνει: 35 λεπτά

Τι θα πιείτε: Ένα μεξικάνικο ποτό(το Dos Eqvis πχ)

 

2. Ένα αργό να μαγειρευτεί φαγητό

Εδώ δεν χρειάζεται να είσαι κανένας φοβερός μάγειρας για να τα καταφέρεις. Απλά να έχεις τα σωστά συστατικά για να φτιάξεις ένα φαγητό που η σύντροφος σου θα γλείφει τα δάχτυλα της. Εξαρτάται το φαγητό εδώ, αλλά μπορεί να σου πάρει και αρκετή ώρα. Για αυτό καλύτερα ξεκίνα τις ετοιμασίες νωρίς.

Χρόνος για να γίνει: Μπορεί να πάρει ακόμα και 6 με 8 ώρες

Τι θα πιείτε: Μια μπίρα σαν την Guiness είναι ότι πρέπει για τέτοια φαγητά

 

1. Ζυμαρικά (μπολονέζ πχ)

Αυτό είναι το πιο γνωστό φαγητό που υπάρχει και όλες οι γυναίκες κόβουν φλέβες για χάρη του. Η μπολονέζ είναι πραγματικά ένα από τα πιο άρτια πιάτα που υπάρχουν. Άμα την κάνεις σωστά, έχεις κλέψεις την καρδιά της

Χρόνος για να γίνει: 30 λεπτά

Τι θα πιείτε: Ένα κόκκινο κρασί η καλύτερη των επιλογών

 

Πηγή

 

Διαγωνισμός: Με το Athenstimeout.gr στο OPUS Inner Pleasure! Διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις με ποτό

Διαβαστε επισης

loading...