HomeNEWSΔιαδηλωτές χτύπησαν και έφτυσαν έξω από τον Κορυδαλλό γνωστό Έλληνα ηθοποιό και...

Διαδηλωτές χτύπησαν και έφτυσαν έξω από τον Κορυδαλλό γνωστό Έλληνα ηθοποιό και βουλευτή!

Δεν περίμενε κανείς ότι στην πρώτη κιόλας μέρα της ιστορικής δίκης της Χρυσής Αυγής δεν θα γινόταν τίποτα αλλά δεν περιμέναμε και αυτό… Έξω από τον Κορυδαλλό θερμό επεισόδιο έγινε εναντίον του βουλευτή του «Ποταμιού», Νίκο Ορφανού, το πρωί της Δευτέρας. Ο ηθοποιός και βουλευτής διαδήλωνε μαζί με μέλη αντιφασιστικών φορέων και κατοίκους της περιοχής, όταν μια ομάδα ατόμων, οι οποίοι φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες κάποιοι, του επιτέθηκαν -αρχικά φραστικά- λέγοντάς του ότι: «εκπροσωπείς το μνημόνιο και τον Μπόμπολα, φύγε από εδώ». Στη συνέχεια, κάποιοι άλλοι από την ομάδα ξεκίνησαν να τον σπρώχνουν, να του τραβούν το σακίδιο, με σκοπό να τον προπηλακίσουν. Σε ανακοίνωσή του, το «Ποτάμι» κάνει λόγο για επίθεση από «δειλούς τραμπούκους» εις βάρος του βουλευτή.

«Ο Νίκος Ορφανός ήταν ο μοναδικός βουλευτής της περιοχής που έδωσε το “παρών” στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, των ΑΝΕΛ ήταν απόντες. Η επίθεση από αυτοαποκαλούμενους “αντιμνημονιακούς” οι οποίοι αναμασούσαν περιθωριακές ανοησίες των ΑΝΕΛ και μερίδας του ΣΥΡΙΖΑ περί “ Μπόμπολα” και περί “υπηρέτησης συμφερόντων” δείχνει ότι μερικοί καταδικάζουν φραστικά τη Χρυσή Αυγή αλλά υιοθετούν τη λογική της και εφαρμόζουν τις πρακτικές της».

Ο ίδιος μάλιστα μέσω της εκπομπής «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε για το συμβάν και αποκάλυψε ότι: «Με χτύπησαν και με έφτυσαν γιατί πήγα στον Κορυδαλλό να διαμαρτυρηθώ στο πλευρό των κατοίκων».

nikos orfanos

Διαβάστε επίσης:

Εσείς τι θα κάνατε αν ένας άστεγος σας έδινε λεφτά αντί να σας ζητήσει;

 

12 ψέματα που όλοι νομίζουν ότι είναι αλήθεια!

Διαβαστε επισης

loading...