HomeNEWSΤο ελληνικό σουβλάκι έτσι όπως πρέπει να είναι...

Το ελληνικό σουβλάκι έτσι όπως πρέπει να είναι…

Το σουβλάκι είναι ίσως το δημοφιλέστερο ελληνικό φαγητό . Λιχουδιά που μπορεί να σε χορτάσει με πολύ λίγα χρήματα και να σου χαρίσει την απόλυτη γευστική εμπειρια το σουβλάκι μάλλον είναι με διαφορά ο εθνικός μας σταρ, όσον αφορά την ελληνική κουζινα.

 

Πάνω σε αυτές της αρχές της καλής ποιότητας, της απόλυτα προσιτής τιμής και της μοντέρνας ματιάς σε ένα έδεσμα παραδοσιακό, στηρίχθηκε και το LNKO.

 

Το LNKO θα πει με τρεις λέξεις ποιότητα, περιβάλλον, προσιτές τιμές!

 

Τα αγνά και φρέσκα υλικά των Ελλήνων παραγωγών και κυρίως η επεξεργασία που υφίστανται από το προσωπικό των LNKO ώστε να φτάσουν στο πιάτο σας χειροποίητες μερίδες μικρών γευστικών θαυμάτων είναι αυτό που κάνει την εταιρία να συνδυάζει μοναδικά την υψηλή ποιότητα με την τέλεια γεύση και την προσιτή τιμή.

 

Το LNKO πραγματικα μοιράζεται  μαζί σας το πάθος του για καλό φαγητό. Και όταν λέει ότι “It’s all greek to me” το εννοεί, αφού για τα προϊόντα που χρησιμοποιούν στηριζουν και εμπιστευονται ΕΛΛΗΝΕΣ παραγωγους και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ επιχειρησεις.

 

Το LNKO με καταστήματα σε ολη την πόλη θα είναι πάντα εκεί όταν θα χρειαστείς να απολαύσεις ένα φρέσκο, οικονομικό και άκρως προσεγμένο γεύμα. Γιατί άλλωστε το σουβλάκι δεν μπορείς να το αποχωριστείς ποτέ. Και ούτε χρειάζεται γιατί τώρα το σουβλάκι ανανεώνεται ριζικά και παρουσιάζεται με την νέα ματιά των LNKO.

 

Άλλωστε όπως λένε οι άνθρωποί του: ” Στόχος μας, να απολαμβάνουν την ποιότητα μας όλο και περισσότεροι!”

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε μέρος σε μεγάλος διαγωνισμούς με πλούσια δώρα δείτε εδώ: https://www.facebook.com/lnkogr?fref=ts

 

Διαβαστε επισης

loading...