Home NEWS Εnd Of Sales στο Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen

Εnd Of Sales στο Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen

0
424

Για την εβδομάδα 22 έως 28 Φεβρουαρίου χαμηλές τιμές σ’ όλα τα επώνυμα brands Εnd Of Sales στο Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen με εκπτώσεις 70%

 

Από τις 22 Φεβρουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου, στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, η απόλυτη αγοραστική εμπειρία γίνεται ακόμα πιο απολαυστική, καθώς μπορείτε να βρείτε μοναδικές εκπτώσεις 70% πιο φθηνά στις χειμερινές συλλογές των αγαπημένων σας designer brands, που συμμετέχουν στην ενέργεια.

 

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen γι’ αυτήν την τελευταία εβδομάδα των εκπτώσεων ετοιμάζει εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του έξυπνου shopping.

Συνδυάστε τις έξυπνες χειμερινές σας αγορές, με στιγμές χαλάρωσης στα εστιατόρια και τα καφέ του εκπτωτικού χωριού για όλη την οικογένεια.

 

Λίγα Λόγια για τα McArthurGlen Designer Outlets

 

Τα McArthurGlen Designer Outlets είναι μέλος της McArthurGlen Group, που δημιουργήθηκε το 1993 από την Kaempfer Partners και είναι ηγέτιδα και πρωτοπόρος δύναμη στην ανάπτυξη και διαχείριση εκπτωτικών κέντρων στην Ευρώπη.

 

Το Group εισήγαγε το concept των designer outlets στην Ευρώπη το 1995 και έχει στην κατοχή του 632.000 τετραγωνικά μέτρα εμπορικού χώρου. Η εταιρεία διαχειρίζεται 24 εκπτωτικά χωριά McArthurGlen σε εννιά χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ολλανδία και Αγγλία.

 

Τα κέντρα φιλοξενούν πολυτελή και δημοφιλή brands και προσφέρουν στους καταναλωτές χαμηλές τιμές όλο το χρόνο, με εκπτώσεις από 30-70% σ’ ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής.

 

 

mv.jpg

 

 

Το 2013 το McAarthurGlen συγχωνεύτηκε με την Kaempfer Partners και τo Simon Property Group Co. (NYSE SPG), το μεγαλύτερο παγκοσμίως group ιδιοκτησίας λιανικού εμπορίου.

 

Στο πλαίσιο της επέκτασης του, το McArthurGlen βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας ή σχεδιασμού νέων κέντρων στο Κάνοκ ( κοντάστο Μπίρμινγχαμ στην Αγγλία) στο Ρεμσάιντ (κοντά στην Κολονία και ανατολικά του Ντίσελντορφ), στη Μάλαγα (νότια Ισπανία) και ένα κοντά στο Παρίσι (Νορμανδία).

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.mcarthurglengroup.com

*Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.