HomeNEWSΕΣΚΑΣΕ! Μετακόμιση ΤΩΡΑ για την Ελεονώρα Μελέτη!

ΕΣΚΑΣΕ! Μετακόμιση ΤΩΡΑ για την Ελεονώρα Μελέτη!

 Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου:

«Η διεύθυνση προγράμματος του ETV και η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισαν από κοινού τη μετακόμιση της εκπομπής #HASHTAG για το 2016. Μετά από ένα και πλέον χρόνο παρουσίας στον τηλεοπτικό «αέρα» του σταθμού, η εκπομπή #HASHTAG, που έφτασε να είναι πρώτη στην ανταπόκριση του κοινού στα social media σχεδόν σε κάθε της επεισόδιο, αλλάζει ημέρα μετάδοσης και από Πέμπτη που μέχρι σήμερα προβαλλόταν, θα μεταδίδεται LIVE κάθε Κυριακή βράδυ, στις 23:00 ακριβώς!

Έτσι, από αυτή την Κυριακή 10 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή στις 23:00 το βράδυ, η Ελεονώρα Μελέτη με την ομάδα της θα κάνουν #HASHTAG σε λέξεις και έννοιες που αφορούν στην καθημερινότητά μας, το παρόν, το παρελθόν αλλά και το μέλλον… Σε κάθε επεισόδιο η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, γίνεται η ίδια πρωταγωνίστρια της έρευνας μέσα από ρεπορτάζ, ντοκουμέντα, συνεντεύξεις αλλά και προσωπική βιωματική εμπειρία!

Στο #HASHTAG ο τηλεθεατής, δεν παρακολουθεί απλά, αλλά βιώνει με μοναδικό τρόπο και συναισθήματα, μέσα από την αναζήτηση, χωρίς ταμπέλες, ταμπού και στεγανά. Το #HASHTAG συνεχίζει να δημιουργεί, με την έρευνά του, θέματα συζήτησης αλλά και άμεσης παρέμβασης των τηλεθεατών, διαδραστικά τη στιγμή που εξελίσσεται η εκπομπή».

Στο πρώτο #HASHTAG της χρονιάς λοιπόν, αυτή την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στις 11 το βράδυ, η λέξη είναι #UFO και στην εκπομπή θα προσπαθήσουν να αναλύσουν τι κρύβεται πίσω από τη δήλωση της Χίλαρι Κλίντον ότι ήρθε η στιγμή για την ανθρωπότητα να μάθει την αλήθεια, αλλά και γενικότερα τις αλήθειες και τους μύθους γύρω από την εξωγήινη ζωή, καθώς και τι ακριβώς συνέβη στην Αταλάντη πριν από 25 χρόνια και ποιο μυστικό καλούνται τώρα να αποκαλύψουν οι νέες έρευνες.

Διαβαστε επισης

loading...