HomeNEWSΈξυπνοι τρόποι για να διώξετε το άγχος των Χριστουγέννων!

Έξυπνοι τρόποι για να διώξετε το άγχος των Χριστουγέννων!

Μπορεί τα Χριστούγεννα να αποτελούν μια από τις πιο χαρούμενες γιορτές του έτους, όμως, σύμφωνα με τα στατιστικά, φαίνεται πως αυτές οι γιορτινές ημέρες αυξάνουν το άγχος και το στρες.

 

Υπάρχουν όμως 3 μικρά μυστικά, που θα σας βοηθήσουν να μείνετε χαλαοί και ευδιάθετοι απολαμβάνοντας τις ημέρες των γιορτών!

 

Ρεαλιστική οργάνωση χρόνου και χρημάτων

Μιας και τα Χριστούγεννα όλοι βγαίνουν στα καταστήματα και στους δρόμους, ενώ οι ώρες των ραντεβού σε κομμωτήρια και αισθητικούς σπάνια τηρούνται, θα πρέπει να κάνουμε ένα πρόγραμμα υπερεκτιμώντας τον χρόνο μας, ώστε να προλάβουμε να κανονίσουμε όλες τις εκκρεμότητες. Αντίστοιχη οργάνωση χρειάζεται και το μπάτζετ μας, καθώς είναι αποδεδειγμένο ότι τις γιορτές έχουμε παραπάνω έξοδα από τα έσοδά μας.

 

Μια ξεκαρδιστική παρωδία του πιο sexy βιντεο γυμναστικής του διαδικτύου!

 

Εντοπισμός του προβλήματος

Αν κάτι μας αγχώνει και μας πιέζει, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το αποβάλουμε. Έτσι, αν π.χ. είμαστε εμείς υπεύθυνοι για το γιορτινό τραπέζι και αυτό μας στρεσάρει, μπορούμε πολύ απλά να προτείνουμε σε κάποιον άλλον να το κάνει ή μπορούμε να μαζέψουμε τους καλεσμένους μας και να το ετοιμάσουμε όλοι μαζί. Επίσης, πρέπει να μάθουμε να λέμε «όχι».

 

Κάποια πράγματα πρέπει απλώς να τα αποδεχτούμε

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Όσοι είναι αρνητικοί και γκρινιάρηδες θα παραμείνουν έτσι, οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε έναν τρόπο με τον οποίο θα τους αγνοούμε. Σε περίπτωση π.χ. που βρεθούμε σε μια συνάθροιση με άτομα που μας αγχώνουν, μπορούμε πολύ απλά να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτά τα άτομα να μας επηρεαζουν ψυχολογικα ειδικότερα τις γιορτινές ημέρες!

 

Δε θα πιστέψετε ποια ήταν η κίνησή της στο Jenga που τρέλανε το διαδίκτυο!

 

Τελικά οι γάτες είναι οι πιο χαριτωμένοι εξερευνητές του διαστήματος.

Διαβαστε επισης

loading...