HomeNEWSΦάκελος burger… Πως από trend έγινε Must have; Και κάπου εδώ έρχονται...

Φάκελος burger… Πως από trend έγινε Must have; Και κάπου εδώ έρχονται τα Hot Hot..

Θυμόμαστε ότι από τα παλιά, τα ραντεβού που δίναμε σε εκάστοτε κομβικά σημεία κάθε περιοχής με την παρέα ήταν πάντα φαγάδικα αν όχι fastfood-άδικα… Δεν ξέρουμε γιατί, έτσι αυθόρμητα, ή απλά επειδή όπως και να το κάνουμε το φαγητό είναι από μόνο του ένα meeting point σε κάθε πολιτισμό…

 

Και οι εποχές αυτές πέρασαν, και πολλές γνωστές αλυσίδες τέτοιας αμερικάνικης φιλοσοφίας έβαλαν λουκέτο, και τα ραντεβού λιγόστεψαν λόγω συγκυριών.. Είμαστε σε μια φάση που εδώ και λίγο καιρό  το burger μπήκε στα μενού κάθε εστιατορίου που θέλει να είναι in και να συμβαδίζει με την εποχή του. Και ήρθαν τα gourmet burger και όπως ήρθαν καλό θα είναι να φύγουν.. Αν δεν είναι αυτό βεβήλωση μιας ολόκληρης κουλτούρας τότε τι είναι; Το burger δεν μπορεί να μπει στα σαλόνια όταν γεννήθηκε με σκοπό να είναι στα αλώνια.

 

Image result for hot hot burger bar

 

Κατ’εξοχήν street food είναι και θα έπρεπε να παραμείνει έτσι, Να το στεγάσεις ναι, να το εξημερώσεις όχι… Για τους λιγοστούς πιστούς του burger εκεί έξω, αυτό το πάντρεμα, γεύσης και  ύφους την έχουν κάνει με μεγάλη επιτυχία τα Hot Hot Burger Bars. Η rock n roll διάθεση  από την διακόσμηση μέχρι την μουσική σε κάθε μαγαζί και η ποιότητα του παλιού καλού απλού burger σε τιμές που δεν θα βρεις αλλού είναι  ίσως αυτό που χρειάζεται ο Έλληνας για να πειστεί ότι η γεύση δεν βρίσκεται στα ακριβά εστιατόρια αλλά στα urban στέκια.

 

Image result

 

Επιστροφή στην απλότητα και την ποιότητα. Γευστικά και ζουμερά μπιφτέκια από άριστης ποιότητας μοσχαρίσιο κιμά, που περνάνε με Ά τις εξετάσεις και των πιο δύσκολων κριτικών, παρέα με φρέσκα υλικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων που εγγυημένα δεν θα βρεις αλλού. Και αν θέλεις κάτι για σήμα κατατεθέν της πιο γευστικής αλυσίδας burgerάδικων τότε αυτό θα είναι οι πατάτες. Που αλλού θα βρεις 8 επιλογές για το παραδοσιακό burger sider σου; Με σως carbonara, λιωμένο cheddar ή ακόμα και αυγό που λιώνει επάνω σε φρεσκοκομμένες τραγανές πατάτες.

 

Image result for hot hot burger bar

 

Αν πάλι όλα αυτά που διάβασες δεν σε έχουν πείσει ακόμα για τον λόγο που θεωρούμε τα Hot Hot burger Bars τα πιο in burger spots που έχει να προσφέρει η Αθήνα(πράγμα που θεωρούμε δύσκολο), το Septemburger είναι αυτό που θα διώξει κάθε αμφιβολία από το μυαλό σου. Το πρώτο φεστιβάλ με κέντρο το burger έλαβε χώρα φέτος για πρώτη φορά σε κομβικά Hot Hot, και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Live acts από τους Jitterbugs και swing χορευτικά από τους Jump & Jive σε έβαζαν κατευθείαν στο κλίμα των ‘50s. Live act και από τον Άκη Παναγιωτίδη για τους φαν του ελληνικού αλλά και guest χορευτικά από τους Greek Cowboys ήταν μόνο μερικά από αυτά που έχασαν όσοι δεν ήρθαν. Για να μην ξεχάσουμε και τους διαγωνισμούς με τα δώρα όπως κινητά, Playstation μέχρι και ταξίδια.

 

Το φαινόμενο του Septemburger δεν έχει ακόμα τελειώσει. Προλαβαίνεις και εσύ ν απάρεις μια γερή δόση στο μεγάλο closing party που θα διοργανωθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

 

Μπορεί να αλλάξαμε ημερομηνία δεν αλλάζουμε ποτέ όμως διάθεση. Το Hot hot Burger closing party για το πρώτο Septemburger μεταφέρεται στις 6 Οκτωβρίου την επόμενη Πέμπτη για το grand finale με τους Jitterbugs και τον Άκη Παναγιωτίδη live, στο πιο in burger στέκι της οδού Πραξιτέλους… Be there or be square!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο hothot.gr

 

Χρόνια πολλά στο new wave – rock icon της Mεγάλης Βρετανίας… Happy B-Day Sting

Nέος Parov Stelar με νέο groove.. Grandpa’s Groove σε video

Διαβαστε επισης

loading...