HomeNEWSΦρικιαστικό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: «Ελάτε, στραγγάλισα την κόρη μου»

Φρικιαστικό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: «Ελάτε, στραγγάλισα την κόρη μου»

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη (10/06/2015) ο 47χρονος αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που συνελήφθη, κατηγορούμενος ότι σκότωσε την ηλικίας 7 ετών κόρη του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος ως παιδοκτόνος παραμένει κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου εξετάζεται από τους συναδέλφους του που ερευνούν την υπόθεση. 

«Φως» ρίχνουν τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης

Στο μεταξύ, τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης «δείχνουν» ότι ο θάνατος της μικρής Χρύσας προήλθε από ασφυξία, γεγονός που ενισχύει την αρχική εκτίμηση ότι ο 47χρονος στραγγάλισε την ανήλικη κόρη του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φρικτή εξήγηση που έδωσε ο δράστης για τη δολοφονία της επτάχρονης κόρης του ήταν πως το παιδί έκανε φασαρία!

 

Το χρονικό του εγκλήματος

Ένα έγκλημα που δεν το χωρά ανθρώπινος νους σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (09/06/2015), στη Θεσσαλονίκη. Ένας 47χρονος πα-τέρας στραγγάλισε το 7χρονο κοριτσάκι του μέσα στο σπίτι τους, επί της οδού Νεμέας, στον Εύοσμο.

Ο δράστης, ο οποίος είναι Αρχιφύλακας των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη, παραδόθηκε και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, ενώ ανακρίθηκε από τους επικεφαλής του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

 

Άνδρες της Ασφάλειας έσπευσαν στο σπίτι της οδού Νεμέας, ενώ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εκλήθη άμεσα. Το πλήρωμά του κατέβαλε προσπάθειες να κρατήσει στη ζωή το άτυχο κοριτσάκι, άλλα, δυστυχώς, ήταν πλέον αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ η υπηρεσία τού είχε αφαιρέσει το όπλο. Ο δράστης που έχει ακόμα ένα παιδάκι κάλεσε την αστυνομία και παραδόθηκε μόνος του, μετά το απεχθές έγκλημα.

«Ελάτε, στραγγάλισα την κόρη μου», φέρεται να είπε στο τηλέφωνο.

Περίοικοι αναφέρουν ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες, έβλεπαν τα παντζούρια του σπιτιού κλειστά, ενώ το παιδί είχε μόλις γυρίσει από το σχολείο, όταν συνέβη το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εργαζόταν αρχικά ως σκοπός στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη. Πριν από περίπου δέκα μήνες, η γυναίκα του γέννησε για δεύτερη φορά και ο ίδιος έκανε χρήση της εννιάμηνης άδειας ανατροφής.

Μόλις επέστρεψε στην υπηρεσία του από την άδεια, μετατέθηκε στις διμοιρίες των ΜΑΤ, αλλά ο ίδιος δεν το ήθελε και είχε δυσαρεστηθεί με αυτή την απόφαση. 

Όπως έγινε γνωστό, δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν την υπηρεσία του για κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε πριν από δέκα και πλέον χρόνια προβλήματα άγχους, αλλά έκτοτε δεν φαίνεται να αναφέρθηκε κάποιο ψυχοσωματικό πρόβλημα.

Πηγή: Newsbomb

Διαβάστε επίσης:OtherView – IN THE CLUB (BI**H)!: Το νέο τους τραγούδι!

 

Διαβαστε επισης

loading...