HomeNEWSH BARBIE του πρωινού σαββατοκύριακου του HIGH TV ξεκίνησε για την κορυφή...

H BARBIE του πρωινού σαββατοκύριακου του HIGH TV ξεκίνησε για την κορυφή

Η κάμερα του Athenstimeout.gr εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, από το νέο πλατό της εκπομπής «Πρωινό με την Γωγώ».Τρυπώσαμε στις ετοιμασίες και αυτό που αντικρίσαμε ήταν μοναδικό.Φέτος η μικροσκοπική οικοδέσποινα του σαββατοκύριακου του HIGH TV Γωγώ Γαρυφάλλου μας ξάφνιασε κυριολεκτικά με το ολοκαίνουργιο σκηνικό που ο σχεδιασμός του έγινε από την εταιρία  Artecho Authentic Flock Specialists σε συνεργασία με τα έπιπλα ΚΡΙΟΣ.Το αποτέλεσμα  θα αφήσει τους πάντες άφωνους καθώς και πολλοί θα είναι αυτοί που θα το ζηλέψουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσουν στις οθόνες τους από 1 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 8π.μ και Κυριακή 9π.μ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την παρουσιάστρια την ρωτήσαμε τι να περιμένουμε φέτος από εκείνη μας απάντησε :

«Η φετινή σεζόν επιφυλάσσει εκπλήξεις. Θέλω να ευχαριστήσω το HIGH TV τους συνεργάτες μου παλιούς και νέους που ενσωματώθηκαν και όλους αυτούς που δούλεψαν  

για να βγει αυτό το ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Ότι αφορά το νέο μου σκηνικό που φτιάχτηκε από master του είδους και κορυφαίους στην πρωτοτυπία, είμαστε όλοι μια γροθιά και προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα… ραντεβού 1/10  καλημέρες!»

Διαβαστε επισης

loading...