HomeNEWS"Χτύπα σαν άντρας"- Τι μας θυμίσατε, Λαίδη... Πασχαλιάτικα;

“Χτύπα σαν άντρας”- Τι μας θυμίσατε, Λαίδη… Πασχαλιάτικα;

Βγαλμένο από μία άλλη εποχή το πρόσφατο βίντεο της “Λαίδη Άντζι” έχει ως τίτλο του εκείνο το εμβληματικό “Χτύπα σαν άντρας” που θυμίζει τις προτροπές των περήφανων μπαμπάδων όταν μαθαίνουν στους πιτσιρικάδες τους να κλωτσούν τη μπάλα.

 

 

Όμως ποιος έχει όρεξη πια να “χτυπάει σαν άντρας”; Η ατάκα του γνωστού διαφημιστικού σποτ είναι μία καλή ευκαιρία να θυμίσουμε στις κυρίες που ακολουθούν την Λαίδη ή ταυτίζονται με τις προσταγές της ότι οι άντρες έπαψαν να “χτυπούν” μετά από δική τους παρότρυνση.

Άλλωστε πάει καιρός που τα βίαια ένστικτα που έβγαιναν στην επιφάνεια σε κάθε σταυροδρόμι τα καθησύχασε η ατάκα “άστον αγάπη μου, είναι ατζαμής αλλά δεν χρειάζεται να τσακωθείς μαζί του”.

Οι άντρες, Λαίδη μου, δεν χτυπούν πια. Και ξέρετε γιατί; Επειδή απλώς δεν χρειάζεται. Την δύναμή τους την αποθέτουν στην νοημοσύνη και στην ευστροφία τους καθώς το brutal στυλ φαίνεται πως δεν έχει πια πέραση στις μέρες μας.

Και το πιθανότερο είναι αν τσουγκρίσετε στο επόμενο βίντεο με τον κύριο που κρατάει το αυγό, από αβροφροσύνη και ευγένεια να σας αφήσει να τον …τσακίσετε, όχι επειδή εκείνος δεν “χτυπάει σαν άντρας” αλλά επειδή εσείς σίγουρα θα χτυπήσετε ως γυναίκα. Ύπουλα, πεισματάρικα και καταλυτικά. Μέχρι να μην μείνει ούτε .. τσόφλι.

Πηγη

Διαβαστε επισης

loading...