HomeNEWSΗ Χριστίνα Λαμπίρη για το μέλλον της στην τηλεόραση

Η Χριστίνα Λαμπίρη για το μέλλον της στην τηλεόραση

Η Χριστίνα Λαμπίρη σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, αναφέρθηκε στο μέλλον της τηλεόρασης εν μέσω οικονομικής κρίσης. Υιοθετεί τη φράση “Κάθε πέρσι και καλύτερα”;

 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα:

 «Κοίτα, αυτή τπ στιγμή έχω το προνόμιο να βρίσκομαι σε έναν τηλεοπτικό σταθμό που προσπαθεί, που δημιουργεί και χτίζει παρά τις αντίξοες συνθήκες. Αν σκεφτούμε τις δυνατότητες παραγωγής που είχαμε πριν από κάποια χρόνια, ναι θα μπορούσα να συμφωνήσω. Από την άλλη, όμως, όπως που είπα, στο κανάλι μας το παλεύουμε. Προσαρμοζόμαστε και προσπαθούμε για το καλύτερο»

 -Πολλές εκπομπές έχουν ως θεματολογία το gossip και το lifestyle. Αν και πολλοί το κατακρίνουν, το κάνουν. Σε ποια κατηγορία βρίσκεστε εσείς;

«Στην κατηγορία που το κάνουν και δεν το κατακρίνουν. Ας μη γελιόμαστε. Οι περισσότερες εκπομπές βασίζουν ένα μεγάλο μέρος τους σε αυτή τη θεματολογία. Τώρα, ο κάθε συνάδελφος μπορεί να το βλέπει διαφορετικά ή να θέλει να πιστεύει ότι κάνει κάτι άλλο.»

-Θα παρουσιάζατε ξανά δελτίο ειδήσεων; Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

«Ήταν εξαιρετική εμπειρία. Μου άρεσε πολύ αλλά νομίζω ότι είμαι ένας άνθρωπος, θα έλεγα, σε όλα «πληθωρικός» και δεν νομίζω ότι πάει στο χαρακτήρα μου να μπαίνω σε αυστηρό πλαίσιο παρουσίασης, όπως ταιριάζει σε ένα δελτίο Από την άλλη, μην ξεχνάμε ότι το επαγγελματικό μου οικοδόμημα το έχτισα σε άλλες βάσεις και δύσκολα ο κόσμος θα με αποδεχόταν πραγματικά σε ένα ενημερωτικό δελτίο. Μην ξεχνάμε ότι το δελτίο του  Star ήταν κατά κύριο λόγο lifestyle»

 

 

 

 

Μεγάλος διαγωνισμός: Το Athenstimeout.gr σας κάνει δώρο μια εβδομάδα στα Dynasty Villas στην Λευκάδα!

Διαβαστε επισης

loading...