HomeNEWSΗ Κύπρια Narcissus έχει μαγέψει τους πάντες στο εξωτερικό!

Η Κύπρια Narcissus έχει μαγέψει τους πάντες στο εξωτερικό!

Δυναμικά ξεκίνησε το 2017 για την Narcissus A-Ngel, καθώς οι θετικές κριτικές που  έλαβε από τα Αμερικάνικα περιοδικά, blogs και podcasts για τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ «In Between» με το συγκρότημα της No/Hugs που ηχούν σε Αμερική, Αγγλία και Καναδά.

 

 

 

Η Κύπρια απόφοιτος του Berklee College of Music  από την Λάρνακα που σάρωσε με τη νίκη του Boston battle of the bands στη Βοστόνη το 2015, άνοιξε τη συναυλία των Faster Pussycat  το 2016 και συνεχίζει να ανεβαίνει στην κορυφή των γυναικείων ροκ φωνών στην Αμερική. Η βραχνή χρεία της  Γεωργίας Χατζηκωνσταντίνου και η έντονη σκηνική της παρουσία έκανε δημοσιογράφους να την χαρακτηρίσουν ως η νέα Janice Joplin και Joan Jett. Η Καναδέζικη δισκογραφική εταιρία την χαρακτήρισε ως η ανερχόμενη Brittany Howard (Alabama Shakes) μετά από πρόσκληση τους να παίξουν στο Hard Rock cafe του Τορόντο. 

 

 

 

Inline image 1

 

Το ταξίδι ξεκίνησε το 2011 όταν το Berklee College of Music της απένειμε 5χρονη υποτροφία. Σήμερα τη βρίσκουμε σε τουρ σε όλο το «east coast»  με το συγκρότημα της No/Hugs το οποίο η ίδια δημιούργησε το 2015.

 

 

Τα τραγούδια του  άλμπουμ «In Between» έχουν την υπογραφή της Narcissus.

Διαβαστε επισης

loading...